2777
2789
عنوان

ایها الناس دارم ماکارونی شکلی تولید مرداد درست میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 103 پست
مال من دوتا بسته شکلی و ازاین درازا دارم ک هردوتاشم از قبل مقداری استفاده کردیم و زنده م‌ندیمالان هر ...

منم ماکارونی مارک جهان دارم ،دوهفته پیش درست کردم خوردیم نصف بسته مونده ولی میترسم بقیه ش درست کنم  

خدایی نمیدونم تو مغزم چی میگذره  

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا ده دیقه پیش یه کاسه خوردم😂حالا دیگه نمیدونم چی میشهگفتم اگه خراب باشه حداقل شوهرم و بچم نخورن ...

چه زن خوبی هستی 

زن دیگه بود اول میداد شوهرش بخوره 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
مارک های معروف رو راحت استفاده کنین من مانا و تک و زر میخرم فقط

الان گفتن این ماکارونی که مشکل داره مارک زر بوده

کیفیت زر دیگه مثل قدیم نیست من خیلی وقته نمیخورم

فقط مانا خوبه به نظرم ،جهان هم خوبه 

عجبااااخب وقتی دوهفته پیش چیزی نشده الانم نمیشه دیگه

میدونم ولی باز درستش نمیکنم 

خودمم از کارم متعجبم

ولی احتمالا تو این هفته درست کنم بره دیگه

الان گفتن این ماکارونی که مشکل داره مارک زر بودهکیفیت زر دیگه مثل قدیم نیست من خیلی وقته نمیخورمفقط ...

ممنون از اینکه گفتی زر بوده چون منم زر درست کردم قشنگ دلم ریخت

ولی خدایی کجا گفتن زر بوده؟ چون من ی اسکرین شات دیدم گفتن مانا بوده

ما دیشب خوردیم تولیدش واسه مرداد بود سالمیم 😀

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ممنون از اینکه گفتی زر بوده چون منم زر درست کردم قشنگ دلم ریختولی خدایی کجا گفتن زر بوده؟ چون من ی ا ...

😱😱😱😱😱

ما مانا میخریم که 

چه دارک شد یهو

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

والا دیشب خانوادم خوردن خداروشکر زنده هستن 

منم آلام میخوام بخورم بابامم دوباره میخواد بخوره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت