بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به جرات میتونم بگم شوهرم بعد ازدواج یه بارم تنهایی رستوران یا فست فود نرفته ، حتی تو شرکتش که گاهی وقتا همکاراش به ماسبتی شیرینی چیزی میدن ، میاره خونه باهم میخوریم، منم همیجوریم
منم شده غذا بپزم همسرم بگه اونو بزار برای شب قبل چیز بخوریم و براش میپزم اگر هم چیزی ب دلش نباشه شناخت دارم ک میاد خونه غذا میخوره برای همین براش ی چیزی اما ه میکنم
به جرات میتونم بگم شوهرم بعد ازدواج یه بارم تنهایی رستوران یا فست فود نرفته ، حتی تو شرکتش که گاهی و ...
عشقتون پایدار🥰شوهر من کارش آزاد هست و یه موقع صبح میره یه شهر دیگه غروب برمیگرده ناهار ها معمولا رستورانه ولی اگر اینجا باشه میاد خونه ولی چون زمان مجردی هم اینجا تنها بوده کلا رستوران زیاد میره من و پسرم هم تنها باشیم از رستوران سفارش میدیم میاره دولپی میخوریم😁
***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
از دیروز نخوابیده خخخ ، الان از اتاق فرمان اشاره کردن بهم که سورپرایزش 100 درصد اجرا شده ، تاپیکو هو ...
والا من همینجوری تاپیک زدم با کسی دشمنی هم ندارم به کسی به احترامی هم نکردم،ببخشید که همه ی تاپیک ها فلسفه ی ارسطو وافلاطون تدریس میشه واسه من بی نتیجه بوده که البته شاید بین همین حرف ها یه چیزی یاد بگیریم شما چرا انقدر ناراحتی از این تاپیک؟؟؟؟
***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]