2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای استخدام

جاببنجا

الان اسم بقیه سایت هارو یادم نمیاد ولی سایت های دیگه هم هست

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
از حقوق کم شروع کن یکم که سابقه پیدا کردی حقوقت بیشتر میشه حتی جابجا بشو

الان سرکار میرم 

۸تا ۵ 

حقوقم ۹ 

دیروز ۵ دیقه زودتر رفتم سریع زنگ زده علم شنگه راه انداخته 

دیوار هم خوبه من یه مدت اونجا دنبال کار میگشتم ولی آدم بد زیاد پیدا میشه توشون ولی خب از اینستا معرفی شدم رفتم سرکار تو شرکت هواپیمایی شکر خدا

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

اول از کم شروع کن یه جا مشغول شو سابقه کار داشته باشی بعدا بهترین جاها استخدام میشی

الان سرکار میرم ولی اینجوری نیس بعد چندسال حقوق زیادی بدن الان ۸تا۵ 

۹میگیرم 

الان سرکار میرم ولی اینجوری نیس بعد چندسال حقوق زیادی بدن الان ۸تا۵ ۹میگیرم

کلا من نمیدونم چرا به خانما کمتر حقوق میدن کم پیدا میشه درامد خانم بالای ۱۰ باشه😑

دیوار هم خوبه من یه مدت اونجا دنبال کار میگشتم ولی آدم بد زیاد پیدا میشه توشون ولی خب از اینستا معرف ...

ی سوال بپرسم قصد بی احترامی ندارم 

ولی چندبار خاستم برم شرکت هواپیمایی میگن باید رابطه داشته باشی اینجوریه ؟

کلا من نمیدونم چرا به خانما کمتر حقوق میدن کم پیدا میشه درامد خانم بالای ۱۰ باشه😑

دقیقا من نیرو جونم ولی ی آقا ۷۰ ساله اینجاس 

ب اون بیشتر باج میده با اینکه کارایی من بیشتره 

خب همه کارها همینه. کارهای حقوق بالا باید پارتی داشته باشی

اگه دوست داری درس بخون و ازمون های استخدامی ادارات دولتی شرکت کن.

دوستم امسال مغلم شده البته فوق لیسانس هست. حقوقش 10 تومنه. اما یک خوبی که داره اگه دکتری بگیره یا کلاس های ضمن خدمت شرکت کنه و همچنین سابقه کارش بالا تر بره حقوقش بیشتر میشه. به علاوه شاید بتونه کلاس خصوصی هم بذاره که درامد اونم هست. ساعت کارش هم از 12 حدودا هست تا 4 عصر. 4 روز در هفته

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ی سوال بپرسم قصد بی احترامی ندارم ولی چندبار خاستم برم شرکت هواپیمایی میگن باید رابطه داشته باشی این ...

نه بابا من از طریق آگهی استخدام پیجشون رفتم یک هفته آزمایشی اونجا بودم بعد استخدام شدم صاب کارمم یه آقای تقریبا مسن هستن که تو کار طلا و ساختمان سازی هستش زیادم نمیاد اصلا شرکت خیلی هم خوش برخورد هستن هوای کارمنداشونم زیاد دارن اینجور نیست که به چشم بد نگاه کنن یه جورایی مذهبی طوره 

ولی خب تو هرکاری آدم کثیف زیاد هست