2777
2789

دیگه قشنگ بریم هرچی گفتن مشکلی نیست نیست نیست و من میرم که شاید شاید مادر شدم این آخرین راه منه دیگه.......  بازم داداشم برای زایمان رفتم کل کار های بچه رو من انجام میدادم خانم هایی که نمی‌تونستن شیر بدن کمکشون میکردم همه میگفتن چند تا بچه داری که آنقدر بلدی من  این همه کتاب تربیت فرزند این همه بلدی به چه دردم میخوره 

در حسرت مادر شدن .........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندساله نشده و دکتر گفته بری ای وی اف؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چندساله نشده و دکتر گفته بری ای وی اف؟

ن دکتر نگفته میگه مشکلی نیست تخمدان خوبه رحم خوبه اسپرم خوبه شکل رحم خوبه دهانه رحم خوبه فقط کمی تنبلی هست که با دارو بهترین فولیکول هست  

عزیزم هزینه های دوره ی بارداری رو هم در نظر بگیر غربالگری ها و آزمایشات و....

دکتر من خیلی سختگیر بود و میفرستاد جاهایی که گرونتر بود ولی دقیق بودن

هر غربالگری حدود ۲ میلیون 

یه آزمایشم ۸ میلیون شد

من این کارو سه سال پیش انجام دادم 

شما اول برو عکس رنگی انشالله مشکلت رفع میشه 

چند ساله اقدامی؟؟؟ 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
ناباروری بدون علت خیلی خیلی نادرهشما همه چیز رو تو مرکز خوب بررسی کردین ؟ای وی اف هم فقط ۲۵ درصد شان ...

بله همه چیز چندین بار چک شده بهترین سونوگرافی ها کلی آزمایش انقدر آزمایش دادم وقتی میگن همه فاکتور ها خوبه برم چی بگم آخه کجا برم دیگه توی هر سیکل پیش سونوگرافی های مختلف چک شدم ن پولیپ ن چسبندگی ن دیواره حتی آزمایش تیروئید ایمنی اوکی بود 

من این کارو سه سال پیش انجام دادم شما اول برو عکس رنگی انشالله مشکلت رفع میشه چند ساله اقدامی؟؟؟

دوبار عکس رنگی رفتم دوبار عکس به بعدی رحم رفتم  

عزیزم هزینه های دوره ی بارداری رو هم در نظر بگیر غربالگری ها و آزمایشات و....دکتر من خیلی سختگیر بود ...

به خاطر همین میخام طلا هامو بفروشم ولی در حسرت مادر شدنم طلا به چه در من میخوره