2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۶۳ قدمه وزنم ۶۸ بود کم کردم الان ۶۰ ، الان که شمارو دیدم به نظرم وزنم خوب بود ، ولی خب شکم پهلو ...

عه تقریبا مث من بودی که 

من لاغر کردم تا ۵۷ همه گفتند که چرا انقد خودتو زشت کردی اخه من لاغر میشم صورتم لاغر میشه زشت میشم مجبور شدم بخاطر صورتم دوباره برگردم به وزن قبلی ولی هیکل لاغریمو خیلیی دوست داشتم تو عروسیا لباس کوتاه میپوشیدم الان تو حسرت لباس کوتاهم خخ 

عه تقریبا مث من بودی که من لاغر کردم تا ۵۷ همه گفتند که چرا انقد خودتو زشت کردی اخه من لاغر میشم صور ...

اره عزیزم اتفاقا منم صورتم لاغر میشه، شوهرم میگه استخونای صورتت زده بیرون،😂ولی از اونجایی که شکم پهلوم به خاطر زایمان زده بود بیرون ترجیح دادن همون صورتم لاغر باشه و بعد برم کانتورینگ 😂😂

اره عزیزم اتفاقا منم صورتم لاغر میشه، شوهرم میگه استخونای صورتت زده بیرون،😂ولی از اونجایی که شکم په ...

وای من کانتورینگ هم کردم بدتر زشت تر شدم 😐 شبیه اسکلت 

اره عزیزم اتفاقا منم صورتم لاغر میشه، شوهرم میگه استخونای صورتت زده بیرون،😂ولی از اونجایی که شکم په ...

منم ینی زایمان کنم شکم پهلوم درمیاد؟ 

شکم پهلوهم دربیارم قشنگ گرد میشم😂 پاهام ک چاق هست یا خدا 

اع راست میگی😰 یعنی پر نمیشه صورت؟خراب میشه ؟پس چی کار کنم

چربی تزریق کن کل صورتت 

اره منم همش تو اینستا میدیدم طرف صورتش قشنگ پر میشد 

من با اینکه اینهمه به دکتر گفتم ولی بازم اونجوری ک میخواستم پر نکرد صورتمو گونه هام عین پلنگا بیرون بود چونه زاویه همه غیرطبیعی بود