2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم شوهرش سرش زن آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آنقدر زجر و بدبختی کشیدم از اینا ک شمام بدجنس نباش

اگر معتقدی زجر خواهر شوهر نتیجه بدی ایشون به شما بوده دیگه نمی تونی قبول نکنی که زجر خودتون هم نتیجه بدی شما به یکی دیگه نبوده!!

اسمش رو هرچی دوست داری بذار

اگر قانون اینه پس برای همه قانونه

قرار نیست برای شما یه جور دیگه تفسیر بشه برای بقیه یه جور دیگه

هیچکس حق نداره به جای خدا درباره دیگران تصمیم بگیره

فقط خدا می دونه که هر کسی رو چجوری و چطوری سزا و جزا بده نه بندگان خدا

دختردایی منم نازا بود انقد سرکوفتش زدن که نگو.آخرشم پسرشونو وادار کردن بعد ۷سال دخترداییمو طلاق بده

پسره رفت زن گرفت سریع زنش حامله شد.این مادرشوهره هرجا میشست میگفت میخام ال کنم بل کنم بچش دنیا اومد گوساله بکشم.عروسه یه هفته مونده بود زایمان کنه مادرشوهره مرد و بچه پسرشو ندید

خواهرشوهرش طلاق دادن.پدرشوهره( از داییم پول قرض کرده بود پس نداد ب داییم)مریض شد.همون شوهر دخترداییم بعد بچه دومش زنش طلاق گرف الانم معتاده معلوم نی کدوم جوبه.زنگ زدن با گریه از دخترداییم حلالیت طلبیدن که مارو ببخش آهت بیچارمون کرده

اما دخترداییم دو سه سال بعد طلاق ازدواج کرد قدرت خدا الانم سه تا بچه داره شوهرشم هم پولداره هم خیلی مهربون

اگر معتقدی زجر خواهر شوهر نتیجه بدی ایشون به شما بوده دیگه نمی تونی قبول نکنی که زجر خودتون هم نتیجه ...

من احساس نمیکنم آدم خوبی بودم 

منم بد کردم 

ولی نه در حد این ها 

من هیچوقت کسیو تحریک نکردم زنشو بزنه

با عروس ات هرکاری کنی سر دخترت میاد

باشه شما هم اگر سرسوزن ته دلت خوشحال شدی سر خودت میاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چون زبونت نیش داره چون خودتو مقدس میدونی چون قضاوت می‌کنی و....

حرف حق همیشه شیرین نیست

اگر به چیزی معتقدیم نمی تونیم خودمون رو داخل پرانتز بذاریم 

اگر ناراحتی دیگران نتیجه نفرین ما باشه پس مشکلات و ناراحتی ما هم نتیجه نفرین یکی دیگه هست

حالا چرا شما از این حرف نیش می خوری دیگه خود دانی. 

با عروس ات هرکاری کنی سر دخترت میاد

ولی من اعتقاد ندارم به این چیزا حق داری ته دلت خوشحال باشی منم بودم خوشحال میشدم وقتی انقد اذیتم کردن این یه اتفاق بوده بخدا قسم خانواده شوهرم خون به دل من میکردن شوهرم خودش حالا خواهرش خوشبخت دوعالم شده شانس دار طالع دار یه شوهری گیرش اومده همه چی تموم آقا پولدار مهندس خوش به حالش