2777
2789

دوستان من نامزدم خیلی ناراحت بود

چن روز پیش بالاخره بران تعریف کرد که hpvگرفته (استخر زیاد میرفت)

خیییلی دوسش دارم

همش بهم میگه من شرمندتم توروخدا خوب فکراتو کن میگه همش نگران آینده توئم

الان تحت درمانه دارو مصرف میکنه و خداروشکر زگیلا رفتن

هیچکس حتی خانواده خودشم خبر ندارن

خواهش میکنم راهنماییم کنین

خیییلی دوسش دارم

دارم دیوونه میشم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

*خواهرانه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بری دکتر حتما خودتم تست هاش بده و ی دکتر خوب مخصوص برو تست های همسرت ببر نشون بده باهاش مشورت کن و ازش بخواه برات توضیح بده که دقیقا برای همسرت از کدومش چند مدل داریم اخه 

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

چیکار کنم به نظرتون

آخه دائم سرکاره و باشگاه اصن فرصت ایند نداره که بخواد کاری کنه

باید بری دکتر حتما خودتم تست هاش بده و ی دکتر خوب مخصوص برو تست های همسرت ببر نشون بده باهاش مشورت ک ...

آره حتما باید آزمایشاشو ببینم

چیکار کنم به نظرتونآخه دائم سرکاره و باشگاه اصن فرصت ایند نداره که بخواد کاری کنه

بعد این بیماری تو بدن آقایون خیلی راحت تر درمان میشه و خفیف تر تا خانما خدای نکرده اگر خودت مبتلا بشی خیلی اذیت کن میشه ها . چون آلت اش زگیل داره صد درصد شما هم اگر رابطه کنی میگیری کامل هم فکر نکنم از بین بره براشون خلاصه خیلی احتیاط کن بعداً پشیمون نشی حتما دکتر خوب برو و ازش خواهش کن ک درست راهنمایی ات کنه‌و توضیح هات کامل بهت بده

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

بعد این بیماری تو بدن آقایون خیلی راحت تر درمان میشه و خفیف تر تا خانما خدای نکرده اگر خودت مبتلا بش ...

مرسی عزیزم