2777
2789
عنوان

اژمایش ژنتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 21 پست
برامنم غربالگری دومم NTD3.48بود ک رفتم سونوانومالی اسکن همه چی سالم بود اما الان پشیمونم ک نرفتم ازم ...

منم ک ازمایش سلفری دادم میگم کاش امینو سنتز‌میدادم

اگ اون یک درصد خطا منو بگیره چی 

وای بخدا ک دارم دیونه میشم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
منم ک ازمایش سلفری دادم میگم کاش امینو سنتز‌میدادماگ اون یک درصد خطا منو بگیره چی وای بخدا ک دارم دی ...

من چون ای وی اف کردم دکترم اجازه سلفری نداد گفت خطر سقط داره اما سلفری رو خودم نرفتم ینی داشتم اماده میشدم برم ک صبر اومد شوهرم گفت نرو.دوهفته بعد ک سونواسکن سالم بود دیگه منم بیخیال شدم و تاالانم هرچی سونو دادم سالم ولی هنوز استرس دارم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون ای وی اف کردم دکترم اجازه سلفری نداد گفت خطر سقط داره اما سلفری رو خودم نرفتم ینی داشتم اماده ...

ببخشید امینوسنتز گفت خطر سقط داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من چون ای وی اف کردم دکترم اجازه سلفری نداد گفت خطر سقط داره اما سلفری رو خودم نرفتم ینی داشتم اماده ...

من سر دخترم امنیو انجام دادم خداروشکر سالم بود ولی زایمان سی هفته داشتم و دکترا ربطش دادن ب امینو واس همین امنثو انجام ندادم  سلفری انجام دادم ک اونم گف هفته دیگ

ینی قلبم تو دهنم میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر دخترم امنیو انجام دادم خداروشکر سالم بود ولی زایمان سی هفته داشتم و دکترا ربطش دادن ب امینو وا ...

اصن نگران نباش توکلت بخداباشه.نماز حضرت علی اصغر بخون خیلی راحته دورکعته بزن نت میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصن نگران نباش توکلت بخداباشه.نماز حضرت علی اصغر بخون خیلی راحته دورکعته بزن نت میاره

انقدر نذر و نیاز کردم 

انقدر خدا پیغمبر و قسم دادم

این صه سال خیلی سختی کشیدم از زاثمان زودرس تا فوت پدرم و هزاران چیزدیگر واقعا طاقت شکست دوباره ندارم یا خدایی نکرده اون یک درصد بخاد شامل حالم شه 

واقعا نابودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقدر نذر و نیاز کردم انقدر خدا پیغمبر و قسم دادماین صه سال خیلی سختی کشیدم از زاثمان زودرس تا فوت پ ...

ن خدانکنه عزیزم اینقدر ب خودت استرس نده گلم اروم باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40