2777
2789
عنوان

امروز تصمیم گرفتم هیچ کاری تو خونه انجام ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست

حالا خوبه تو فقط برای خونه خودت زحمت میکشی

من خار پاشنه دارم اونم شدید

مامانمم قراره دیسکش رو عمل کنه تصور کن هم پرستاری کنم هم مهمون میاد هم خونه تمیز کنم اونم بااین وضعیت جسمی

داداشا و خانماشونم میان فقط باید بشورم بسابم بپزم..... 😔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
الان واسش تخم مرغ گذاشتم تا بخوره برا ناهار موندم چی بزارم🤦🏻‍♀️

منم همین الان خوابه بچه ام نهارو‌میخوام ماکارونی بزارم پسرم خیلی دوست داره الان هفته ست نخورده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه انقد زود بیدار میشی خب با هم صبونه بخورین یه کتری جوش اومدن انقد طول نمیکشه که اندازه دو نفر اب ...

قبلا پا میشد تا وقتی حاضر میشد فلاکس منم پرمیکرد 

من بچه شیر میدم صبحا که بیدار میشم انقدر افت فشار میکنم چشام هیچ جارو نمیبینه

قبلا پا میشد تا وقتی حاضر میشد فلاکس منم پرمیکرد من بچه شیر میدم صبحا که بیدار میشم انقدر افت فشار م ...

فلاسکو جلو چشمش بذار بگو برات پر کنه... اوقات خودتو تلخ نکن عزیزم وقتیم اومد خونه بد خلقی نکن اگه سوال کرد چرا خونه نا مرتبه اروم بگو حالم خوب نبوده نتونستم جمع کنم بذار یکی دو ساعت از برگشتنش بگذره بگو یکم همکاری کن که منم انقد تو سختی نیفتم

شما خانه داری دیگه ،کارای خونه رو خودت بکن،اگه شاغل بودی خوب حق داشتی بخوای شوهرت کمکت کنه

بابا نمیرسم تا صبح ده بار بیدار میشم بجه شیر میدم ولی حتی تکون نمیخوره امروزم پریودم افت فشارم دارم اصلا ی وضعیه😢

بابا نمیرسم تا صبح ده بار بیدار میشم بجه شیر میدم ولی حتی تکون نمیخوره امروزم پریودم افت فشارم دارم ...

کنار تخت یچیزی بزار بخور فشارت بیاد بالا بلند شو کتری بزار صبحونه بخور 

شب تو فلاسک آب بریز صب پاشو فقط چایی بریز روش 

ی چای ساز بگیر ۲دیقه ای چای حاضر کن 

به همین راحتی😊

متاسفانه من حقو به شوهرت میدم،ببخشید.

نمیدونم چه تصوری از زندگیه مشترک داری.. ولی اسمش روشه زندگی مشترک.. توقع یکم همکاری و همدلی توی زندگی چیزه زیادی نیست....خوشبختانه حرفتونو یک ذره هم قبول ندارم .

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

[QUOTE=362680823]نمیدونم چه تصوری از زندگیه مشترک داری.. ولی اسمش روشه زندگی مشترک.. توقع یکم همکاری و همدلی توی زندگ  زندگی مشترک همینه دیگه،وقتی مرد صبح زود بیدار میشه و میخاد اماده شه واسه خودش چای درست کنه صبحونه درست کنه و خانوم احتمالا خوابه،نباید دیگه توقع داشته باشه برای اونم چای بریزه تو فلاسک،حتی استارتر زورش میاد بعد بیدار شدن زیر کتری رو روشن کنه.به نظر من وقتی خانوم شاغله کارای خونه باید نصف بشه ولی وقتی خانوم خانه داره و مرد بیرون کار میکنه،انتظار زیادی نباید واسه کار توی خونه داشته باشه.البته خیلی خوبه مرد اگه وقت داشته باشه کمک کنه.صبح زود توی هوای سرد از زیر پتو در بیا برو بیرون ببین کار بیرون چقدر سخته