وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️ملتی که شادیهایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحماند... مگر اینجا شراب حرام نیست؟!گفت :هر آنچه که وارد دهان میشود شر نیست٬ آنچه از دهان بیرون می آید شر است... تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه میگم کلا شغل آزاد یا فرش فروش باش خوشم میاد رل ندارم🙂😂حالا هرچی هست یا پزشکی بوده دو تا یا اتاق ...
یکیشون قبول کن تو هم بالاخره یا پزشکی قبول میشی یا مامایی دیگه . بیسواد نیستی که اعتماد به نفست پایینه اینم بگم خانوادههایی که بچشون پزشکن خودشون رو میگیرن سختی و درس برای اون بچهاس پز دادن برای خانواده
تو فامیل و اطرافیان ما پزشک و کادر درمان با یکی ازدواج کردن که اصلا کادر درمان نبوده چه زن چه مرد. فقط یکی از فامیلهای دور با همکلاسی دوره عمومیش ازدواج کرده