2777
2789
عنوان

شوهرم اینه بچمو بخاطرش سقط کنم یا نگهش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاری ندارم به اینکه بارداری یا نه هنوز هیچ چیز مشخص نیست کاریم ندارم به اینکه بچه میخوای یانه به خودت و همسرن ربط داره 

ولی همه آدما نکات منفی دارن باید خوبیای طرفم دید  بعضیای نکات منفیشون کمتراز مثبت هاس با این میشه ادامه داد اونایی که خیلی دیگ نکته منفی دارن نمیشه باهاشون ادامه داد و از طرفی حس میکنم شوهرتونو دوست نداریدو ریزبین شدین رو رفتارای منفیش و اینکه فاصله سنیتون بلاس

خب؟ شما باید وایمیستادی ببینی باهم می‌سازین بعد بچه بیاذین عزیزدلمنمیشه ک اخه حامله شی بعد ب راحتی ب ...

آخه من ماه ها تو اقدام بودم خیلی کارها کردم حامله بشم نشدم دیگه فکر میکردم هیچوقت باردار نمیشم جلوگیری نمیکردیم 

الان هم میترسم بی بی چک بزنم و باز هم فکر میکنم پریود میشم

زندگی و ازدواج خیلی سخته کاش والدینا کامل فکر کنن زرتی بچشونو به هرکسی شوهر ندن

کاش همون والدین زرتی هم بچه دار نشن. من پدرم سختگیر و بی محبت و بدبچه. مادرم بی محبت و سنگدل و هر دو خشک . از بس از این دو کشیدم باعث شده افسرده شم. اگه این دو تا تو دنیا نباشن زندگی من بهشت میشه . چون اینها اعتماد به نفسم رو نابود کردن

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

😂😂یبار گفت بچه سگ دوبارم سیلی زد ؟؟؟ عزیزم من ۵ ساله ازدواج کردم اوایل شوهرم دست بزن داشت یسال با ...

آدمها فرقی دارن با هم یکی میتونه مثل شما در این شرایط زندگی کنه ولی یکی اصلا 

و نظرم شمام خیلی درسته که میگید هنوز نمیدونی در آینده باهاش هستی یانه پس بچه نیار

با زندگیت کاری ندارم ولی حاملگی و کنکور و دانشگاه؟ 😕

نترسونش 

من بچه اولم دو سالش بود کنکور دادم ی رشته خوب دانشگاه دولتی قبول شدم الان ترم آخرم ۵ ماهه باردارم تازه داتشگاه ی ساعت از شهرمون دوره

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش همون والدین زرتی هم بچه دار نشن. من پدرم سختگیر و بی محبت و بدبچه. مادرم بی محبت و سنگدل و هر دو ...

منم تشنه محبتم از طرف خانوادم نه از پدر محبت دیدم نه از مادر مادرم محبتش فقط درشرایط سخته یوقت بری بیمارستان بستری شی وگرنه زبونش خیلی تنده و بین منو خواهر بزرگم زمیننن تاداسمون فرق میزارن دلم خیلی پره خواهرر

آخه من ماه ها تو اقدام بودم خیلی کارها کردم حامله بشم نشدم دیگه فکر میکردم هیچوقت باردار نمیشم جلوگی ...

نمیدونم چی بگم 

ولی تو باخودت روراست نیستی نمیدونی چی میخوای 

نمیتونی تصمیم بگیری که چکار کنی برای همین اومدی اینجا پرسیدی از بقیه از ی طرف تو دلت میگی شوهرم بده آخه چرا باید اینطوری زندگی کنم از ی طرفم نیگی نکنه اشتباه کنم و خوب باش

آدمها فرقی دارن با هم یکی میتونه مثل شما در این شرایط زندگی کنه ولی یکی اصلا و نظرم شمام خیلی درسته ...

من خودم درحدیم که هم زندگیمو دوس دارم هم خسته شدم و هم مجبورم تحمل کنم روزای خوشم داریم روزای سختم ولی در کل درحدی نمیبینم که از زندگیم دست بکشم ولی خیلیا به قول شما نمیتونن تحمل کنن 

من نظر شخصیمو بخوام بگم نه نمیذاستم پای یه بچه بیاد وسط وقتی شوهرم چیز انچنانی به اسم خودش نداره یا ...

منم باهات موافقم 

فقط میترسم خدا دیگه بهم بچه ندا

نه اونا دروغ بود نه الان بخاطر همون مشکلاتم دو دلم بچه رو نگهدارم یا نه

با زعفرون بچت هیچیش نمیشه وسواس نشو

اگه زعفرون خیلی غلیظ بخوری  در حد یک گرم در یه استکان    شاید برای بچه ضرر داشته باشه    ولی اگه همون یه گرم کم کم و نازک بخوری  هیچ صرری نداره   و شاید براش خوب هم باشه  من یه جایی خوندم  که خوب هم هست

عزیزم هر حاملگی یه ترسایی داره   همه همینطور میشن   شما جلوگیری که نکردی   اتفاقا  قرص برای بارداری هم خوردی   پس  بچه رو نگه دار   که  حس  بدی  تا اخر عمرت  نگیری   اصلا هم با دمنوش خودت رو ناقص نکنیا بچه ای که سالم هست با دمنوشها سقط نمیشه  فقط یه حس وسواس میگیری که بچم نکنه ادیت شد  حالا چکار کنم

امیدوارم حامله نباشی  ولی دیگه  جلوگیری کن 

برو ازمایش خون بده شب جوابش تلفنی بهت میدن ازاد ازمایش بده نمیخواد دکتر بری

شوهرت هم کم کم خوب میشه مطمین باش اختلاف بین برادرا میفته   و  میچسبه به  خودتون 

فعلا  فکر میکنه تو میخوای بین خانوادش اختلاف بندازی تو نیت خیرت نشونش بده  باهاش با مهربونی صحبت کن  و  حتما پیشگیری از بارداری رو اگه منفی بودی انجام بده  

من نظر شخصیمو بخوام بگم نه نمیذاستم پای یه بچه بیاد وسط وقتی شوهرم چیز انچنانی به اسم خودش نداره یا ...

منم باهات موافقم 

فقط میترسم خدا دیگه بهم بچه ندا