2777
2789
عنوان

گیلی لی لی لی لی 💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 209 پست

انرژیا فول فوله امروز 5 و نیم صبح بیدار شدم یه ساعتیه دارم بلاگری رو تمرین میکنم(انگیزشی اینا) 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
اول از همه گزارش تو یکی رو میدم😏خونه فساد و رقص راه انداختی🤣🤣🤣🤣🤣

ااقا من کدوم پست قر دادم خار مادرم حلالت ،🤣🤣🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول از همه گزارش تو یکی رو میدم😏خونه فساد و رقص راه انداختی🤣🤣🤣🤣🤣

بیچاره ملکه هنوز ویندوزش بالا نیومده😂😂😂🤣

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان اینو👈🍔دوست مهربونم هدیه داده @بهار۲۱۲۴  اینو👈🤍🧸 رفیق خوشگلم هدیه داده @_fati_fati

نمیدونم حرف نباشه🙄دوس دارم گزارشت رو بدم🤛🏻🤛🏻سااااااااکت🤛🏻🤛🏻

بزن دادا کی بهتر از تو،،🤣🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بی همه چیز تو که خودت تو پی وی بمن گفتی این تاپیک رو بزن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واااای لو رفت   🤣🤣🤣🤣🤣   @اوج_آسمان    

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان اینو👈🍔دوست مهربونم هدیه داده @بهار۲۱۲۴  اینو👈🤍🧸 رفیق خوشگلم هدیه داده @_fati_fati

حال کردی🤣🤣🤣مبینااااااا من از تو انتظار دارمااااااااابیا وسسسسسط

ناخوشم اجی 😂😂

ولی بخاطر تو 💃💃

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

به مادرت بگو دورت بگررررردم آدرس بده همین حالا بیام اونجا مادرت منو به فرزند خواندگی قبول کنه اصلا غ ...

😂😂😂😂فدات عزیزم 

مادرم شاید از همهههه مادرای دنیا گیر تر باشه ولی تو آهنگ و رقص نه بروز رسانی میشه هر روز😂

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

دوس دارم😳🤛🏻خوشم میاد😳🤛🏻

🤜😳

خفه شو بابا تو همینجوری عادی خار مادرت حالمون هسسست دیگه روغن ریخته رو نذر امامزاده نکن🤣🤣🤣🤣🤣🤣� ...

بیخوپ بیخود بکشین بیرون کثافتا،🤣🤣