2777
2789
عنوان

هر کی بچه شو دوست داره بیاددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 33 پست
اینو کردم😂میگم کا ایده هام تموم شده😂

حرف زدن مخالف مثلاً بگو سلام اونا باید بگن خدافظ یا بگو سیاه اونا بگم سفید

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی سره جاش نیس!بازی کنید  مثلا یکی بره بیرون جای یه چیزو تغییر بدید بیاد بگه 

روباه مکار بازی کنید همه به صف بایستن یه نفر بشه روباه با فاصله وایسه هر وقت نگاه نمی‌کرد بیان بهش دست بزنن به محض نگاه کردن تو هر حالتی که بودن باید بی حرکت بشن اگر نشن باید برن ته صف

بلد نیستممم اسم بازی چیه

مثلا ۵تا بچه باشه ۴تا صندلی اهنگ بزار بگو دور صندلی بدو بدو کنن،وقتی آهنگ قطع شد سریع بشینن رو صندلی.۴تاشون میشینه اونیکه بیرون موند سوخته باید از دور خارج شه.حالا میشن ۴نفر یه صندلی رو کم کن بشه ۳ تا.اون چهار نفر بدوئن تا و بشینن رو صندلی تا یکیشون حذف شه .حالا باز تعداد صندلی رم کم کن به همین منوال ادامه بده تا اینکه یه نفر باقیمونده آخر برنده میشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

شب یلدا نزدیکه ....ببین چیکار میتونی بکنی ...کاردستی یلدایی ..نقاشی یلدایی ..توضیحات یلدایی ...بازی های یلدایی ....

یه بادکنک بردارید ...وسط اتاق رو هم خط بکشید ...یه گروه اینور خط یه گروه اونور خط ..مثل زمین والیبال ...با بادکنک باید والیبال بازی کنن ...بادکنک نباید تو زمین گروه بیفته 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........