2777
2789
عنوان

ازدیروز کانالای صیغه یابی تو تلگرام برام اومده وحشت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 81 پست

همینا خراب کردن مردهارو ؟؟؟چرا نسل شماها منقرض نمیشه که همه چی رو می‌خواین بندازین گردن خانم ها ..اصلا اون ها بد عالم ج ده عالم .. ..اون مرد آلت سرگردان که نیست عقل داره شعور داره خوب خودش می‌ره دنبال این ها ..خودش انتخاب می‌کنه که بره ..دست خودش هست می‌تونه نره دنبال این کارها  ..بس کنید اینقدر خود تحقیر نباشید و با این حرف ها راه رو باز نکنید برای هرزه گری مردها ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تلگرام ندارم،یعنی کانال خودش بالامیاد

اره خودشون هرچندوقت یبار بالا میاد همیشه بخدا پاک میکردم دیروز همینجوری گفتم برم توش چندتا خوندم سرم سوت کشید دیشب کابوس میدیدم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

اصلاآدم چقدربایدپست باشه بره داخل همچین کانال هایی،عزت نفس ندارنداینا

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
اره خودشون هرچندوقت یبار بالا میاد همیشه بخدا پاک میکردم دیروز همینجوری گفتم برم توش چندتا خوندم سرم ...

پس تلگرام خوب نیست،عجب 

مگه برنامه تلگرام ایرانی نیست؟

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

😂 این خوبه تازه یه گروه رفتم همه مردا دنبال جوراب شیشه ای مشکی بودن

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

همینا خراب کردن مردهارو ؟؟؟چرا نسل شماها منقرض نمیشه که همه چی رو می‌خواین بندازین گردن خانم ها ..اص ...

وقتی ۱۰بار بری تو این کانالا چه مرد چه زن همشون بی وجدانن میگی یبار امتحان کنم چیزی نمیشه خودبخود لذت میاد 

میشه اینکاره

وقتی ۱۰بار بری تو این کانالا چه مرد چه زن همشون بی وجدانن میگی یبار امتحان کنم چیزی نمیشه خودبخود لذ ...

خدالعنتشون کنه،ولی عزیزم کسی که اینکاره باشه پی اینجورکانالهارومیگیره،هرزه ،هرزه روپیدامیکنه،مرددرست کاری به اینجورمضخرفات نداره

مردی که بخواد بره میره اونی هم که بخواد وفادار بمونه تو لجن هم بذارنش وفاداره.

یه بار رفته بودم پودر موبر بخرم فروشنده یه مرد بود تا دید من زنم شاخکاش فعال شد شروع کرد حرف مفت زدن که آره توام جای خواهر من پودر رو نذاری تو حموم خراب میشه گفتم نه نمی ذارم!!!!

بعد دوباره برگشت گفت شماره مو بدم هر وقت چیزی لازم داشتی بگی برات بفرستم خودت اذیت نشی بیای تا این جا!!!!

کپ کردم از این همه وقاحتش.

حالا من نرفتم و رو ندادم قرار نیست همه ی زنا بهش نه بگن ک،،محاله همه ی زنا خوب و قدیسه باشن تا این آقا وفادار بمونه اصلاً با قانون زندگی جور درنمیاد،،همیشه آدمایی بودن و هستن برای سنجیدن ذات آدمای دیگه.

این طرف اگه خودش خوب بود نیازی به خوب و بد بودن زنای دیگه نداشت.

🤍🤍

خدالعنتشون کنه،ولی عزیزم کسی که اینکاره باشه پی اینجورکانالهارومیگیره،هرزه ،هرزه روپیدامیکنه،مرددرست ...

بله درسته 

من میگم درست نیست همچین کانالایی راه اندازی بشه

وقتی ۱۰بار بری تو این کانالا چه مرد چه زن همشون بی وجدانن میگی یبار امتحان کنم چیزی نمیشه خودبخود لذ ...

میگی ی بار امتحان کنم .؟؟؟؟اگر این طرز فکر شما درست بود که الان همه عالم و آدم زگیل تناسلی سرگردان بودن ..نه اینجوری نیست اونی که می‌ره دنبال این کار میخواد هرزه بازی دربیاره خودش عقل داره شعور داره خوب نره دنبال این کار ..وقتی رفت تقصیر کسی نیست ..اول و آخر تقصیر خودشه خودش تصمیم گرفته هرز بپره ..

مردی که بخواد بره میره اونی هم که بخواد وفادار بمونه تو لجن هم بذارنش وفاداره.یه بار رفته بودم پودر ...

درسته حرفتون ولی الان ذات ادما دیگه جوری شده نه زن رحم داره نه مرد

الان مثل شما کم پیدا میشه

بخدا چندروز پیش مغازمون بودم ی خانمی اومد تو مغازه جوری به همسرم نخ میداد بقران میخواستم مرتش کنم بیردن فقط چون ۱۰سال کاسب اونجا بودیم چیزی نگفتم

به همسرم گفت برام شارژ بگیر همسرم دستگارو گذاشت حلوش که خودش شارژ بگیره گفت نه شما برام بزنید و مستقیم باشه شمارشو داشت اینجور میداد بهش!!!!