2777
2789
عنوان

شما بیاید بگید چه کنم

22 بازدید | 4 پست

قضیه از این قراره که ما دوبار تذکر دادیم در رو محکم نبندید(در خراب نیست که بگم بخاطر خرابی محکم میبندن)خونه تکون میخوره جوری که انگار زلزله اومده هم دیروز و هم امروز باز در رو جوری میبندن کل خونه میلرزه منم در حال خلاصه نویسی گند میخوره خلاصه هام باید از اول بنویسم و از اونور چون فوبیا زلزله دارم تا چند ساعت یخ میزنم و دلشوره بدی میگیرم‌ باید قرص بخورم بخوابم به خلاصه نویسی که باید تحویل بدم نمیرسم

نمیتونیم هم جوابشون کنیم چون تو این زمستونی نه خونه هست نه ما پول رهن داریم بهشون بدیم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

گوشی استخر بذار واقعا بدهمن همسرم اعتقادی به چرخاندن دستگیره ندارهحالا یه جای خونه هم که سالمه با دس ...

ندارم اونو ...خیلی بده اینقدر اذیتمون کردن بخدا قسم گفتیم یا نمیدیم دست مستاجر یا به بنگاه میگیم فی لتر کنه کسایی که شلوغن نفرسته یا تازه عروس داماد باشه یا خانواده اروم

این عادت رو پدر منم داره مثلا میشینه مشت میزنه به دیوار یکبارم تاریخ زد رو دیوار میگیم نکن صداش رو مخمون هست دیگه انجام نمیده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.