2777
2789

چندین و چندسال تا تونست شیره وجودمو کشید من دیگه نمیکشم توروخداذیه راهی بگید از شرش راحت شم از سر زندگیم بره کنار یه راهی نذری دعایی ختمی چیزی بگید که تجربه دارید

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💔قلب من شکسته  خیلی شکسته خواستی بگو برات دعاکنم 😔 حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا باید دشمنی کنه چ دلیلی داره . اول دوری کن ازش تا میتونی فاصله بگیر و فراموش کن و بی توجه باش انرژی منفی نده بگو حله تموم فکر کن نیس همچین آدمی چهار قل زیاد بخون‌چون‌ اگر معنی اش هم بخونی میفهمی بهترین دعا برای دفع آدم بد و کلاهر شر و بلایی ی تابلو چهار قل کوچولو قشنگ هم بگیر بزن سر در خونتون

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

به حضرت فاطمه بگو برات دعا کن قسمش بده ب امام حسین و امام علی و حضرت ابوالفضل و بگو به مدت ۴۰ روز واسه سید الشهدا زیارت عاشورا میخونم که این مشکلم حل بشه 

قرآن ختم کن

بگو خدایا من کل قرآن رو روزی فلان صفحه میخونم شر آدم های بد رو از خودم و خانوادم دور کن و آدم های خوب رو وارد زندگیم کن 

ایشالله که هرچی آدم عوضیه از زندگی همه بره

کیه و چشه و مشکلش چیه

مشکلش ذات خرابش

حسادت طلسم و جادو خراب کردن پیش بقیه تهمت قضاوت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💔قلب من شکسته  خیلی شکسته خواستی بگو برات دعاکنم 😔 حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

خب چرا باید دشمنی کنه چ دلیلی داره . اول دوری کن ازش تا میتونی فاصله بگیر و فراموش کن و بی توجه باش ...

مریض روانیه ذات خراب حسودی داره

حسادت طلسم و حادو تهمت قضاوت بدبینی خراب کردن پیش بقیه به نا حق همه رو با من بد کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مریض روانیه ذات خراب حسودی دارهحسادت طلسم و حادو تهمت قضاوت بدبینی خراب کردن پیش بقیه به نا حق همه ر ...

همین هایی ک گفتم انجام بده عمرا دیگه کاری بتونه بکنه

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜