2777
2789

اولا تشخیص این بیماری ها کار منو شما نیست چون کار راحتی نیست علمشم نداریم تا یکی رفتارش یخورده عوض میشه بخاطر تغییر دیدگاهش باید از قضاوت های شما هم بترسه و حرفی از تغییر دیدگاهش نزنه تا طرف عصبانیه میگید میگید عصبانیه بچه اس نوجونه هورموناش رو خلق و خوش اثر میذارن نمیتونه درست درس بخونه میگید ADHD داره شکست عشقی خورده به خودکشی فکر میکنه میگید مالیخولیا داره دیروز با یکی دعوا کرده باشه دیگه حق خندیدن بهش نمیدید میگید دو قطبی داره فلانی تایپ شخصیتیش فلانه پس دیگه تا اخر عمرش باید همین تایپ بمونه وگرنه دو قطبیه اینا چه قضاوتاییه مردم دیگه بعضا حق حرف ندارن بخاطر انگی که شما ممکنه بهشون بزنید 

اینجا همه سالم اند 

نمیدونن که از همه ما بیمار ترند

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... مگر اینجا شراب حرام نیست؟!گفت :هر آنچه که وارد دهان میشود شر نیست٬ آنچه از دهان بیرون می آید شر است... تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

ما در طول روز هرازان فکر به سراغمون میاد همه دغدغه داریم هرروز تصمیمات زیادی میکنیم که ممکنه ازشون پشیمون بشیم اصلا پریود بشیم خلق و خومون عوض بشه صبح با بچه امون بحث کردیم در طول روز اعصابمون داغون باشه سریع نپرید به طرف بگید تو فلان مریضی روانی رو دارید خیلی مسخره اس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مملکتی مثل ایران خیلی ها واسه خودشون یه پا روان شناسن 

روی این و اون Label می زنن

اما خب حق نداریم همدیگه رو له این راحتی قضاوت کنیم 

هر کسی مشکلات خودشو داره 

ما که تو زندگی مردم نیستیم 

الکی توی مدارس دخترانه بعضا دیده میشه بهم میگن فلانی اختلال شیزوفرنی داره دو قطبی داره بچه نابود میش ...

:| 

من مدرسه رو تموم کردم 

الان هم دانشجوی کارشناسی روان شناسی ام 

تازه دارم این حرفو میشنوم 

واقعا متاسفم برا بعضیا :| 

منظورم اونایی بودن تو مدرسه بهم دیگه برچسب اختلال میزنن 

تراپیست رفتن برا بعضی مشکلات الکی هم شده پز حالا کار به اون بندگان خدایی ندارم که واقعا مشکلی دارن میرن پیش تراپیست ولی اینکه تراپیست خانوادگی دارن و پزشو میدن نمیدونم واقعا رو چه فازی هستن 

حالا بعضیام این وسط هستن که براشون افتخاره من نمیدونم چرا باید جار بزنی که ADHDداری یا درون گرایی خب ...

خخخخخخ 

دوران بلوغه 

شاید بعضیا می خوان جلب توجه کنن 

من زمان مدرسه یه نوع دیگه جلب توجه ر دیدم 

:| من مدرسه رو تموم کردم الان هم دانشجوی کارشناسی روان شناسی ام تازه دارم این حرفو میشنوم واقعا متاس ...

من خودمم مدرسه ام تموم شده نمیدونی بخدا اثر اون قضاوتایی که توی دوران دبیرستان روی من گذاشتن تا همین الان باهامه آبرومو بردن که تو مثلا چون تصمیمت عوض میشه یعنی دو قطبی هستی درصورتی که دوقطبی کلی علائم داره واصلا تشخیصش کار یه بچه دبیرستانی که دو سه ساله کتاب زیست اومده دستش نیست 

خخخخخخ دوران بلوغه شاید بعضیا می خوان جلب توجه کنن من زمان مدرسه یه نوع دیگه جلب توجه ر دیدم

تایپای عجیب غریبی هم اومده که فلانی تو تایپ شخصیتیت بما نمیخوره لطفا با من دوست نشو