2777
2789
عنوان

چه راحت وارد رابطه میشین بعضیا😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست
احتمالا کم سن و سالن و خوب و بد و تشخیص نمیدنخیلی دلم برای دخترای نوجوون میسوزه که راحت گول میخورنحت ...

😂 نه بابا اینا دلشون دریاست، همه پسرای خوش تیپ توش جا میشن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا... آدم میمونه تو دلشون. مغزشون چی میگذره

گلم فک کنم کلا ۲ تا گزارش بخواد تا تاپیک اخرم بترکه بزن لطفا برام❤💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

احتمالا کم سن و سالن و خوب و بد و تشخیص نمیدنخیلی دلم برای دخترای نوجوون میسوزه که راحت گول میخورنحت ...

اره خواهر منم دبستانه میگه دوستام دوست پسر دارند

روح خودشون اینجوری فرسوده میشه  :) 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

😂 نه بابا اینا دلشون دریاست، همه پسرای خوش تیپ توش جا میشن

تاپیک اخرمو ممنون میشم گزارش بزنی💞💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

نه کلا توی دخترا خیلی میبینم خیلی راحت چون از قیافه خوششون میاد بدون شناخت و.. راحت میرن توی رابطه

دقیقا من از ترس اعتماد نمیتونم برم تو رابطه بعد دخترخاله ام راحت مخش زده میشه و میره تو رابطه

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن      https://abzarek.ir/service-p/msg/1997010

اینا حق منو خوردن🤣

ی بارم وارد رابطه نشدم

البته خب خودم نخواستم😂بنظرم باید یکی باشه ک تهشم به ازدواج ختم بشه

اولین تجربهاش با اون ی نفر باشه،هر زرت و زرت رابطه که هیجانی نداره

مثلا اولین بار بخواد دستتو بگیره،یا بغلت کنه،برگااات میریزه از استرس

اما اگه دفاعه چندمش باشه هیجانی نداره

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
اینا حق منو خوردن🤣ی بارم وارد رابطه نشدمالبته خب خودم نخواستم😂بنظرم باید یکی باشه ک تهشم به ازدواج ...

ازه بابا بهترین کار را کردی

تمرکزت روی خودت باشه بهترین ها میان سمتت

دقیقاااا میوافقم🤣

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃