2777
2789
عنوان

آخه تا چندسال باید به شوهرمون بفهمونیم پول لازم داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 30 پست
خیلی راحت بدون شوحی بگو کارتتو بده برم خرید یا ارایشگاه چند بار بگی عادت میکنهحقوقه خودتو درجا طلا ی ...

الان مثلا شوهرت بیاد ماشین ۲ میلیاردی بگیره و توام نهایتن ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن طلا بفروشی بدی باسد بزنه بنامه تو ؟؟؟ تو خودت باشی اینکارو برا شوهرت میکنی ؟ یا چششو درمیاری میگی وظیفته باید بدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردها رو هر جور بار بیارید تا آخر همونن و حتما از اول خیلی مستقل بازی دراوردیمن همیشه کارت شوهرمو خر ...

مرد وقتی میبینه زن بی توقعه نمیگه با گذشته میگه خودش میدونه لیاقت نداره که حقشو نمیخواد 

اگر مرد داره ولی در حد توانش خرج نمیکنه دلیلش اینه زنشو بی ارزش و بی لیاقت میدونه اخرشم طلبکار میشن خودت نخواستی 

چطوری بارش آوردی از اول

عزیزم درامد شوهر خوب باشه چه ایرادی داره کارتشو برداری خرج کنی چیزیم نمیگه ولی اگه درامدش کم باشه و پول اضافه واسه خرج اضافه نباشه باید به همون خرجی خودت اکتفا کنی 

مرد وقتی میبینه زن بی توقعه نمیگه با گذشته میگه خودش میدونه لیاقت نداره که حقشو نمیخواد اگر مرد داره ...

کلا من معتقدم مردا فکر ندارن فکرشون تو دست زنشونه و هر جور زنه القا کنه همون میشن 

البته مردایی که زنشون رو دوست دارن نه همه مردا 

چطوری بارش آوردی از اول

مرد اون اول دقت میکنه ببینه چجوری میتونه از زن سواستفاده کنه اگر زن بزاره و‌گذشت بی مورد کنه حتی اررشش پیش اون مرد از بین میره 

و گذشت بی مورد این حسو به مرد میده که خیلی با ارزشه چون مردا خودشون از حقشون نمیگذرن 

نه اونا ما ببینن

اخه تو خودتم ددامد داشته باشیو شاغل هیچوقت نمیای برا خونه خرج کنی گوشت بخری برنج بخری ماهی بخری بری فروشگاه ۲ ۳ تومن خرید خونه کنی بیای پس اونجوری نگوو نهههه اونا مارو کارتخوان میبیننن حقوق برابری میخایید اخه 

متوسطه وضعشولی نمیدونم چطوری باید بهش بگم پول بدهچون کمن خودم شاغلم

عزیزم یعنی هیچی ازش پول نمی‌گیری 

خب اینجوری خسته میشی که کار بیرون میکنی کار خونه میکنی حقوقت هم ک تو جیبت نمیمونه 

با همسرت میری خرید کارتشو بگیر دلی برای خودت لباسی وسیله ای چیزی بخر 

الان مثلا شوهرت بیاد ماشین ۲ میلیاردی بگیره و توام نهایتن ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن طلا بفروشی بدی باسد بزنه ...

خیلی از مردا میکنن این کارو 

کلا طبیعت زن و مرد فرق داره یا شایدم فرهنگه نمیدونم زنها دوست دارن همسرشون حامی باشه نه مورد حمایت و مردا هم همین طرز تفکر رو دارن 

مثلا من رانندگیم خوبه دیشب همسرم تو خیابون وایساد راهو بست ک من ماشینو جابجا کنم هی میخواستم بهش بگم بابا برا من کاری نداره برو. ولی خودمو نگه داشتم ک ذوقشو کور نکنم

الان مثلا شوهرت بیاد ماشین ۲ میلیاردی بگیره و توام نهایتن ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن طلا بفروشی بدی باسد بزنه ...

اندازه پولم همیشه به نامم میزنه 

منظورمم بیشتر ملک و زمینه نه ماشین 

خیلی از مردا میکنن این کارو کلا طبیعت زن و مرد فرق داره یا شایدم فرهنگه نمیدونم زنها دوست دارن همسرش ...

اره میکنن الان شوهر من میگه ماشینو بزنم بنامت ولی من نمیخام اخه که چی بشه چه دلیلی داره خیلی از زنا احساس زرنگی میکنن و از اعتماد شوهراشون سو استفاده میکنن من خیلی بدم میاد اکثر خانومام اونجورین ۷۰ درصدشون 

اره میکنن الان شوهر من میگه ماشینو بزنم بنامت ولی من نمیخام اخه که چی بشه چه دلیلی داره خیلی از زنا ...

شخصا معتقدم اگه این چیزا تو زندگی نباشه زندگی جمع نمیشه مرد هم انگیزه کار کردن پیدا نمیکنه 

همون زرنگ بازی هم لازمه تو زندگی