2777
2789
عنوان

این تاپیک دختراستوایی رو‌که خوندم فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 87 پست

تاپیکشو الان که گفتی خوندم ولی کامنت ها رو نرسیدم بخونم 

بنظرم زیاد نیست و ماهی ده تومن هم نمیشه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا چرا باید یک شخص دیگه خرج مخارج شخصی ما رو بده اسمش زندگی مشترکه مگه ما خرج کارای شخصی مرد و میدیم اگه سر کار باشیم؟

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
کلا چرا باید یک شخص دیگه خرج مخارج شخصی ما رو بده اسمش زندگی مشترکه مگه ما خرج کارای شخصی مرد و میدی ...

چون عشقشیم و‌اگه برا ما خرج نکنه پس چیکار کنه 

چون برا عشقش باید خرج کنه 😁

اونی که درد و غم و گرفتاری داره بیشتر میاد اینجا. من بخاطر بی پولی سالی یکبار هم جرئت نمیکنم دوستامو ببینم. 

اول ماه حقوقمون تموم میشه بابت قسط ، دو سه تومنم میمونه خرج روزانه، 

امثال ما تفریح و جای دیگه نداریم بریم. 

چون عشقشیم و‌اگه برا ما خرج نکنه پس چیکار کنه چون برا عشقش باید خرج کنه 😁

پس اونا برای ما حکم چی و دارن مگه ما عاشق نمیشیم وقتی ازدواج میکنیم

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
اونی که درد و غم و گرفتاری داره بیشتر میاد اینجا. من بخاطر بی پولی سالی یکبار هم جرئت نمیکنم دوستامو ...

من خودمم پولدار نیستم ولی حسود هم نیستم اینجا اکثرا بی پول حسود زیاده وگرنع بی پول دل بزرگ مث خودم و خودت عیبی نداره 😁

تاپیکشو الان که گفتی خوندم ولی کامنت ها رو نرسیدم بخونم بنظرم زیاد نیست و ماهی ده تومن هم نمیشه

استارتر میگه اطرافیان من هفته ای انقد خرج میکنن

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

دختر استوایی که بود و چه کرد؟

تاپیک زده که شوهرم میگه خرجت بالاست. 

هرهفته کافه میره، ناخن و مژه میکاره، باشگاه و دانشگاه و ارایشگاه و کلاس ویولن هم میره. خیلیا میگغتن خرجت بالاست، خیلیا هم میگن عادی

هرکسی به اندازه پول خودش خرج میکنه اونی که ماهی ۲۰۰ میگیره میره تو یه فروشگاه معتبر و گرون خرید میکنه 

اونی که ۲۰ میگیره تو یه ارزانسرا 

اینجوری تعادل زندگیشون حفظ میشه و پس‌انداز میکنن

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)