2777
2789
عنوان

واااای خدا بازکابوسام شروع شد همسرم میگه بریم بندرعباس

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 94 پست

خوب همه شهرها پارک داره اینجا علاوه بر پارکها دریا هم داره که خیلی ها ارزوشونه سالی یبار بیان بعد مراکز خریدش خیلی متنوع و باحاله برا رفتن میتونی جزایر اطرافش بری مثل قشم کیش هنگام والا مکان های تفریحیش از خیلی شهرها بیشتره دیدتو عوض کن بهت خوش میگذره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورش ازشمال

من فکردم خارجیه 

گفتم چرا ماموریتش افتاده بندرعباس 🤣🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بومیای اونجا از اول زندگی اونجا بودن عادت نکردن تابستون پر بود تاپیکاشون که از گرما غر میزدن

آره گرما واقعا چیزی که آدم عادت کردن ندار خیلی اذیت می‌کنه بیرون‌نمیتپنی بری 

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

عزیزم نرفتی آزمایش،،

نه یه تست دیگه زدم منفیه بنظرت دلیل نشدن چیه شوهرم میگه فعلا صب کن بعدبریم 🥲فعلا زعفرون اینچیزا بخور اگه دوسه روز دیگه نشدی بعدبریم آزمایش بدیم💔

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

واقعا حق می دم بهت ، منم شاهرودیم از اب و هوای خوب شرایط خوب دل کندم تو بوشهر زندگی می کنم دقیق شرایطش مثل بندرعباس و حتی تو یکسری از چیزا چند پله هم پایین تر حتی اما چاره ای ندارم به خاطر همسرم مجبورم و کلا تا اخر عمر باید همونجا باشم

نمیشه شوهرت تنهایی بره؟

نه چون ممکنه تایال دیگم نتونه بیاد چون بره اونجا جاگیربشه وشعبه رو راه اندازی کنه نمیتونه به ماسربزنه  

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

منم بخاطر کار پدرم خیلی شهرها رفتم برای زندگی قشنگ درکت میکنم عزیزم شهرهای بزرگ و کوچیک اما اصلا نتونستم عادت کنم همیشه میگفتم ما مثل لاک پشت میمونیم که باید زندگیمون روی دوشمون باشه این شهر اون شهر بخاطر کار پدر اما خداروشکر آخرش برگشتیم تهران عزیزخووودم وای که هیچوقت روزی که بابام سر میز شام گفت برمیگردیم برای همیشه تهران یادم نمیره از شدت خوشحالی نتونستم ادامه غذامو بخورم شروع کردم جمع کردن...جالبه پشت سرما که برگشتیم تهران کل فامیلمونم از شهرهای مختلف برگشتند تهران دوباره مثل قبل شد 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

آره ولی بیشتر تصور از خوزستان اهواز و آبادان و ماهشهر و .. هست تا جاهای خوش آب و هوا.

خب منم براهمین گفتم ماخوزستانیام بعضی جاهاشو نمیتونیم تحمل کنیم من خودم اهوازم ولی بندرعباسو نمیتونم تحمل کنم بدتره البته اینکه تاحالانرفتمم بی تاثیرنیست ولی میدونم چحوریه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

همه رو نمیدونم ولی یبار رفتیم بندرعباس اونقد با افرادی که برخورد داشتیم باهامون خوب بودن که آدم فکر می‌کرد از بستگان خودشه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
وای هواش غیر قابل تحمله منم شمالیم ولی وقتی رفتم اونجا حس کردم هوای حمومه انقد که شرجی بود

آره حس می‌کنی روبدنت قشنگ آب و نمک نشسته 

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
نه یه تست دیگه زدم منفیه بنظرت دلیل نشدن چیه شوهرم میگه فعلا صب کن بعدبریم 🥲فعلا زعفرون اینچیزا بخو ...

وا خب بیبی منفیه دکترم بری فک نکنم ازمایش بفرسته میفرسته سونو . برو دکتر دیگه