2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 24374 بازدید | 527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حداقل ی حلقه بده دستش کنه که اینجوری براش نقشه نچینن

باورمیکنی همیشه حلقه دستشه طوری که جا انداخته..متاسفانه میدونن ولی با متاهلام وارد رابطه میشن خیلی زمونه بدی شده ولی زمین گرده سرخودشونم یه روزی میاد این چیزا تاوان داره

داری زندگی میکنی باهاش؟چیکارمیکنی ک دلت خنک شهشوهرمنم راننده اس، بش اعتماد ندارم اصن

منم مثه چشمام اولا بهش اعتماد داشتم اما خدا رسواش کردو دیگه از اون به بعد چندبارم ازش یه چیزایی دیدم که کاملا سرد شدم ولی خب مجبوری دارم زندگی میکنم بخدا جایی ندارم برم خونه پدریمم از جهنم بدتره برام

بمیرم برات واقعا شغل سختیه بازم خداروشکر که شغلش رو دیگه عوض کرد

خدانکنه عزیزم اره واقعا متنفرررررم از شغل اسنپ ومسافرکشی چون خودم زندگی با یه همچین مردی روتجربه کردم اخرش بهش گفتم اگه شغلتو عوض نکنی از زندگیت میرم اونم خیلی به من وابسته اس بلخره دست کشید ولی اگه دوباره بخواد بره تو اسنپ کارکنه واقعا جدا میشم چون تحملشو ندارم دیگه

منم باید خودمو تجربه کنم بفهمم جدی اشتباه😂😁

ولی تجربه کردنش خیلی درد داره عزیزم جیگرت میسوزه😔قلبت تیکه پاره میشه و عمرتم حروم پای کسی که ارزش نداره ولی برو تجربه کن اگه دوس داری اما یه روز حرفای منو خودت میگی

چ ربطی ب عزت نفس داره؟؟؟

عزت نفس یعنی دوست داشتن خود

کسی که خودش را دوست داشته باشه حاضر نیست با یه خوش امدن از چهره و بدون هیچ شناختی پیشنهاد بده و وارد رابطه بشه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃