2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 35974 بازدید | 571 پست
مگه من بخاطر این جمله خوشم اومده؟

دوست عزیز ب ب شغلش کاری ندارم طرف داره نون حلال در میاره دمش گرم ولی واقعا اگه ب دلت نشسته ک از صب فکرت درگیرشه بنظرم برو حرفتو بزن من بودم زنگ میزدم بهش میگفتم ببخشید مزاحمتون میشم اخه یکی از دوستام از شما خوشش آمده فقط میخواد بدونه شما کسی تو زندگیتون هست یا ن اگه ن ک اجازه بدین با هم آشنا شین همین ن خودتو اذیت کن ن هیچی بعدم بهش پیام میدی تمام شاید خودت از طرز فکرش خوشت نیاد کات کنی 

باز راننده اسنپ مسافر جا به جا میکنه دعای خیر ملت پشتشهکارمندی که کاری جز صبونه و ناهار خوردن بلد نی ...

نه والا 

همسر من کارمنده بانک و پشت باجه هستش اصلا فرصت یه دستشویی رفتن نداره یا بهش زنک میزنم دو دقیقه نمیتونه وقت بزاره واسه حرف زدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما کل فامیلمون اقایون حلقه ندارن😂

همسر من داره نمیندازه البته طلاست ولی خب چندتا نقره هم بعداز اون تومناسبتای مختلف چه خودم چه مامانم براش گرفتیم یاگم میگنه یا جا میذاره اخرم درشون اوردتوکشو خاک میخوره😂

خبری شد اسی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

واقعا تاسف میخورم انقد ادمایی وجود دارن که از پشت گوشی راحت قضاوت میکنن دیگه هیچیمو نمیام تو این فضا بگم مرسی از کسایی ک درکم کردن و راهنمایی کردن❤️کساییم ک قضاوت کردن اشکال نداره خدا ببخشتتون:)

گیرم اونم بهت علاقه داشت اصن اومد و گرفتت دوست داری شوهرت راننده اسنپ باشه؟

😐چ حرف چرتی 

مگ رانده اسنپ چشه؟ ادم نیس؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

عزیزم به حرف بقیه گوش نده. چیزی ک قلبت میگه رو انجام بده ولی قبلش ببین اگه مثلا ردت کنه حس خیلی بدی بهت دست میده یا نه 

تجربه خوبه به شرطی گه اشتباه غیرقابل جبرانی ایجاد نکنه

امسال میشم physiatrist :)