2777
2789
عنوان

تمام قشنگیام

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 25 پست
وقتی به خودت میگی قشنگو به مردی که خودت باهاش ازدواج کرده بودی ، میگی زشتتنها چیزی که به ذهن من میرس ...

من خودم معمولیم 

خودشیفته هم نیستم 

منتها اون خدا منو ببخشه ظاهرش یه جوری بود که نمیتونستم بهش حسی داشته باشم و قبل از ازدواج نمیدونستم ایتقدر مهم میشه 

چشم و گوش بسته بودم 

درکی نداشتم 

من خودم معمولیم خودشیفته هم نیستم منتها اون خدا منو ببخشه ظاهرش یه جوری بود که نمیتونستم بهش حسی داش ...

پس تیتر تاپیکت رو‌ دوباره  بخون

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂وای خب چرا قبولش کرده بودی

ببین زیادی چشم و گوش بسته بودم اصلا درکی از رابطه زناشویی نداشتم که چقدر تو زندگی مهمه بعد گفتن خونه داره درآمدش خوبه 

بعدش متوجه شدم همه شو دروغ گفته بود خونه باباش سه دونگ به نامش زده بود ولی اون خواهر و برادرا راضی نبودن دائم دنبال شکایت و اینکه من اصلا تو اون خونه نرفتم من تو خونه اجاره ای داداشش با زنش تو خونه ای که به نام این بود

ببین زیادی چشم و گوش بسته بودم اصلا درکی از رابطه زناشویی نداشتم که چقدر تو زندگی مهمه بعد گفتن خونه ...

وای چقد بدم میاد از این ک یکی بیاد دروغ بگه تا بله بگیره ای خدااا عصابم خورد شد اصلا خوب شد جدا شدی ازش 

ببین بخدا زشت بود خدا منو ببیخشه در حدی که اصلا نمیتونستم بهش حسی داشته باشم

چرا باهاش ازدواج کردی 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
ببین از من این تجربه را بپذیر اگه نتونی باهاش رابطه احساسی برقرار کنی مفتم نمیرزهالان من دیگه برام ت ...

ظاهر خیلی مهمه ...واسه من یکی که خیلی مهمه ...من شوهرمو قبل خصوصیات دیگش اول بخاطر ظاهرش قبول کردم...من حتی سرشونه ی پهن داشتنشم واسم مهم بود ...بجز صورت و قد بلند 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
وای چقد بدم میاد از این ک یکی بیاد دروغ بگه تا بله بگیره ای خدااا عصابم خورد شد اصلا خوب شد جدا شدی ...

میگم به نظرت من تو سن سی و شش سالگی شاغلم چهره م معمولی میتونم امیدوار باشم یه مرد خوب پیدا شه 

خودم تو ذهنم میگم مردی باشه حتی اگه قبلا ازدواج کرده باشه حتی یه بچه کوچیک هم داشته باشه ولی خونه و ماشین و شغل داشته باشه برام مناسبه که بچه اون بچه منم بشه چون خودم ۳۶ سالمه