من چون بچه قبلیم تو شکمم مرد دکترم گفت حتما خونرسانی نشده برای همون از دوماهگی انوکساپارین میزدم و ...
وای عزیزم چندماهش بود؟
منم دخترم دوسال پیش تو هفته ۱۶ از دست دادم
میترسم مشکل منم همین باشه
یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزمچطور متوجه شدین مشکل خونرسانی به جنین دارید؟
چون تو بارداری قبلیم جنین هام بدون دلیل تو شکمم مردن دکترم گفت
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم
وای عزیزم چندماهش بود؟منم دخترم دوسال پیش تو هفته ۱۶ از دست دادممیترسم مشکل منم همین باشه
نزدیک به نه هفته بود
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم
چون تو بارداری قبلیم جنین هام بدون دلیل تو شکمم مردن دکترم گفت
وای دوقلو بودن
چند هفته بودن؟
یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.
نمیدونم عزیزم بعد اون باردار نشدی خب شماهم اگر لازم باشه دکتر بهتون دارو میده فقط اگر این دفعه باردار شدی تحت نظر یه دکتر با تجربه باش
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم فقط آسپرین میخوری ؟ آمپول انوکساپارین نمیزنی؟
منم هماتوم داشتم و باید آسپرین میخوردم
فقط استراحت کن تا خوب بشی حتما آسپرین هم بخور
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خدا روشکر که الان بچتون داریدببخشید که اینقد سوال میپرسم
عیب نداره عزیزم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزم بعد اون باردار نشدی خب شماهم اگر لازم باشه دکتر بهتون دارو میده فقط اگر این دفعه بار ...
فعلا خودم جرئتش نداشتم
بله حتما
ممنونم،موفق باشید
وای عزیزم چندماهش بود؟منم دخترم دوسال پیش تو هفته ۱۶ از دست دادممیترسم مشکل منم همین باشه
آزمایش انعقاد خون بده
من بعد از سقط آزمایش دادم فهمیدم مشکلم همینه دکترم خیلی با تجربه بود اون واسم نوشت و بعدش با دارو بچه بعدی واسم موند الانم سه ماهشه بغلم خوابه
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
آزمایش انعقاد خون بدهمن بعد از سقط آزمایش دادم فهمیدم مشکلم همینه دکترم خیلی با تجربه بود اون واسم ن ...
خداروشکر
توبارداری هم میشه این آزمایش داد؟
فقط ازمایش خونه؟
مثلا هفته های اول بارداری.