2777
2789
روحیات مشترک تفریحات مشترک و....دوست صمیمی داری؟ اگه آره یدونه از نوع مردونش البته حدودی

اینا اکی ولی الان رابطه جنسی میخان بعد ب رفیق شدن باهات فکر میکنن😂

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سوال بی ربطمیدونید چیکار کنم برای یه روز صدام کلفت بشه😁قشنگ از ته چاه در بیاد

ن والا😂

چرا حالا

همون وابستگیم بلد نبودم تو کسی بوجود بیارم🤣تعریف شما از عشق چیه؟

خیلی پیچیده هست در مورد خانوم ها زیاد نمیدونم ولی نظر خودمو بگم بعضی به ظاهر عشقا فقط در حد بدن و ظاهرن بعضی ها وابستگین و به ندرت دوتا روح دوتا قلب عاشق هم میشن که اونم قرار نیست ابدی باشه منشا عشق واقعی درونه،کسی که کیفیت وجودیش عشقه چه تنها باشه چه با کسی عشق ازش جاری میشه میتونه عشقشو با همه سهیم بشه و عشقش به یک نفر یا انسان محدود نمیشه

کاربر آقا
خیلی پیچیده هست در مورد خانوم ها زیاد نمیدونم ولی نظر خودمو بگم بعضی به ظاهر عشقا فقط در حد بدن و ظا ...

آقا عشقی ک ب یک نفر محدود بشه رو بگو 

ب یک نفر محدود نشه ینی چی😂😂😂😂

الان خیلیا هستن رابطه خوبی دارن خیانت توش نیست فلسفش چیه 

به ظاهر هم نیست هزاران رابطه هست دختره ظاهری پایینترم هست

آقا عشقی ک ب یک نفر محدود بشه رو بگو ب یک نفر محدود نشه ینی چی😂😂😂😂الان خیلیا هستن رابطه خوبی دار ...

خب اونایی که میگی بعد مثلا ۱۰ سال از هم خسته نشدن؟ یعنی همو تحمل نمیکنن؟ شما ظاهر زندگیشون رد میبینی که قربون صدفه هم میرن مگه باهاشون زندگی میکنی؟ به هر حال اگه تعرف شما از عشق اینه کسی که تا ابد باهات بمونه و بهت خیانت نکنه ایناهم کم نیستن شاید ۱۰ درصد مردا اینجوری باشن

کاربر آقا
خب اونایی که میگی بعد مثلا ۱۰ سال از هم خسته نشدن؟ یعنی همو تحمل نمیکنن؟ شما ظاهر زندگیشون رد میبینی ...

خب پس باید چیکار کرد؟ مردا براشون راحته احساسی نیستن چون 

اگه خودت دختر بودی چیکار میکردی؟

خب اونایی که میگی بعد مثلا ۱۰ سال از هم خسته نشدن؟ یعنی همو تحمل نمیکنن؟ شما ظاهر زندگیشون رد میبینی ...

پس چرا رونالدو و مسی از زنشون خسته نمیشن؟

منم دنبال همون ده درصدم

اوممم بنظرم اصلا منتظرش نباش مغز مارو از بچگی با عشق واقعی و رمان و اینجور چیزا پر کردن بیخیالش نمیگم نیست ها هست ولی خیلی کم 

رو خودت کار کن خودتو دوست داشته باش اینجوری احتمالش خیلی بیشتر میشه ک خودش بیاد سمتت