2777
2789
عنوان

چرا همه زن هارو به سمت استقلال مالی سوق میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب میگم متناسب با اولویت هرکس ارزش گذاری کنن نه که همه رو بخوان به زور مستقل کنن

من تا حالا ندیدم کسی رو ب کار علاقه نداشته باشه و ب زور بره 

فامیلامون اصلا شاغل بودن رو چندتاشون دوست نداشتن سریع از کارشون اومدن بیرون و بچه دار شدن 

چطوری ب اجبار چند سال کار کردی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
حالا بچه ها که نریدن برات بابا ناراحت نباش تهش همین بجها بزرگ می شن می رینن بهت

چقدر لحن حرف زدنت بده

منم ۷سال جلوگیری کردم واقعا پشیمون 

اگه زودتر بچه دار میشدم میتونستم الان با خیال راحت زندگی کنم نه تازه تو سن ۳۲ سال دنبال بچه یکسالم باشم اعصابم نمیکشه به دومی فکر کنم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزم بستگی داره تو زندگی اولویتت چی باشه 

شما خودت مقصری که با وجود اینکه بچه دار شدنو دوست داشتی تصمیم گرفتی درس بخونی و بری سرکار 

من خودم دوست دارم استقلال مالی داشته باشم ، پس درسمو میخونم و بعدش شاغل میشم و در مرحله بعدی به ازدواج و بچه دار شدن فکر میکنم 

کاری به جامعه هم ندارم که به کدوم سمت مارو هل میده

علتش اینه ک تو سری خور مرد ها نباشن 

اینجا خیلی از تاپیک هارو میبینی که زنه تو سری خور شوهرشه حتی مرده خیانت هم کرده ولی نمیتونه جدا شه چرا؟ چون استقلال نداره 

بچه هم مادر مستقل می‌خواد 

نه مادری ک صرفا وابسته شوهره

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
دلیلی پشت این ارزش هستشما هیچ وقت فهمیدی اون دلیلو؟ که حالا اینطوری می‌گی؟

شاید یکی اون دلیل و نیاز نداشته باشه . شاید یکی از نظر مالی تامین باشه . و اصن این جزو ارزش هاش نباشه و حتی با رفتن تو این مسیر حالش بد شه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

دقیقا همینطوره متاسفانه نظام محاسباتی ذهن خیلی از آدما توسط بقیه مشخص میشه. بازم شما زود متوجه شدی عزیزم بعضی ها هستن آخر عمر میفهمن که دیگه خیلی دیره

یه عمر راهی رو رفتن به خاطر حرف بقیه

دل من در دل شب خواب پروانه شدن می‌بیند... 

اگه انتخابت خانه داری و بارداری بود خودت به خودت ظلم کردی 

کسی ارزش های کس دیگه رو تایین نمیکنه  اگه همسرت از پس خرج های یومیه و خرج های همسرش و سه تا بچه هاش بر میومد آره اشتباه کردی علاقتو ول کردی 

البته منظورم از خرج فقط و فقط خرج خوراک و سالیانه دو دست لباس نیست 🙂

حالا بچه ها که نریدن برات بابا ناراحت نباش تهش همین بجها بزرگ می شن می رینن بهت

حالا خوب بودن یا بد بودن بچه ها به کنار شما بهتره اول روی ادب خودت کار کنی تا لااقل یه بچه مودب در آینده داشته باشی.

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

هر کس طبق شرایط زندگیش و عقایدش باید پیش بره 

من درس خوندم 

اما آدم کار کردن نیستم 

نمیتونم هر روز سرتایم برم و بیام 

تنش و استرس محل کار رو تحمل کنم 

من آرامش رو بیشتر دوست دارم 

اینکه هر وقت دلم خواست بخوابم .هر وقت دلم خواست کتاب بخونم 

هر وقت دلم خواست فیلم ببینم 

عاشق اینم کلی غذاهای جدید یاد بگیرم 

هر روز با دسر های جدید شوهرم و بچه هام رو سوپرایز کنم

عاشق اینم آهنگ شاد بزارم با دخترم برقصیم 

فیلم های طنز دانلود کنم و موقع شام خوردن باهم نگاه کنیم  

عاشق ۳۰۰ تا گلدون های گل طبیعیم تو خونم هستم 

این چیزا بیشتر بهم حس خوب میده

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

هرچیزی که خداوند برای بنده هاش تعیین کرده بهترین هستش چون خالق ماست و از نیازهامون آگاهه!

بهترین چیز برای خانومها موندن توی خونه هستش که از گزند مردم و باد و افتاب و بارون و سختی های بیرون در امان باشند و با ارامش و مهر ذاتی خودشون بچه خوب پرورش بدن.جامعه صنعتی غرب زنهارو وارد این بازی کثیف کرد که با نصف حقوق مردا از زنا کار بکشن و داغونشون کنن!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چقدر لحن حرف زدنت بدهمنم ۷سال جلوگیری کردم واقعا پشیمون اگه زودتر بچه دار میشدم میتونستم الان با خیا ...

خب راست می گم ب خدا زندگی فقط بچه بدنیا آوردن و ازدواح نیست اصلا نباید واسه این چیزا ناراحت شد بگی وای چرا ۱۸سالم بود بچه نیاوردم فلان می گذره دیگه الکی با این فکرا زندگی زهر نکنین ب. خودتون