2777
2789
عنوان

چرا همه زن هارو به سمت استقلال مالی سوق میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 75 پست

چون تاحالا تجربه نکردی شاعل نبودن چجوریه

من زود بچه دار شدم وتا ۳سالگیش خونه دار بودم

الان شاغلم وحاضر نیستم برگردم خونه دار بشم🫢

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خدا نمیدونه کدوم بنده اش راضی کنه الان یه خانم خونه دار هم برعکس شما فکر میکنه کلا آدمی زاد همین هست به هیچی راضی نیست

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین 

جملاتت خیلی عمیق بود

دقیقا زندگی هرکسی باید بر مدار ارزش‌هاش باشه

وگرنه حس پوچی میگیره

کلا هرچیزی که توی جامعه ترند میشه رو باید با دقت بیشتری بررسی کرد 

من برعکس شما کار و وجهه اجتماعی جز ارزشهای مهمم بود همیشه ولی برای بچه‌دار شدن ،نرفتم سرکار

تا حداقل بچه‌هام هفت سال اول رو رد کنن بعد برم پی خودم.

سرکوفت هم براش زیاد میشنوم میگن عرضه نداری ولی برام مهم نیست.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
چون تاحالا تجربه نکردی شاعل نبودن چجوریهمن زود بچه دار شدم وتا ۳سالگیش خونه دار بودمالان شاغلم وحاضر ...

آره واقعا سخته

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
چون تاحالا تجربه نکردی شاعل نبودن چجوریهمن زود بچه دار شدم وتا ۳سالگیش خونه دار بودمالان شاغلم وحاضر ...

به نظرت منم سه سال دیگه بخوام برم سر کار دیره اخه بچه کوچیک دارم الان اون موقع هم که می تونستم برم بخاطر شغل همسرم تو شهرهایی زندگی کردم که امکانات درست نداشت کار نبود برام  البته خیاطی بلدم میخوام برم تو تولیدی کار سری دوزی البته اگه زنده باشم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم اصلا جدا بحث زن یا مرد بودنهررر ادمی از یه جایی به بعد باید استقلال مالی پیدا کنه و سر کار بره ...

این قید هررررر آدمی بر چه اساسی میاد ؟ 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

از عقلو منطقنمیشه یا جیره خور پدر و مادر بود یا شوهرادمی که استقلال مالی داری عزت نفسم داره..

خب شاید یکی از همسر و پدرش به حدی پول بگیره و بی منت که نیاز به کار نباشه و عزت نفسش هم حفظ شه و برعکس ممکنه یکی کارمند باشه و هرروز از رئیسش تو سری بخوره و بد و بیراه بشنوه و بدتر عزت نفسش آسیب ببینه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

خب شاید یکی از همسر و پدرش به حدی پول بگیره و بی منت که نیاز به کار نباشه و عزت نفسش هم حفظ شه و برع ...

اصلا همین لفظ پول گرفتن واسه یه ادم بالغ زشته

تا وقتی که خودمونیم میتونیم سر کار بریم چرا باید دستمون جلو بقیه دراز باشه

از همین شوهر خدای نکرده شاید طلاق گرفتی اونوقت چه میکنی؟ دوباره برمیگردی از بابات ذرخواست پول میکنی؟ 

به نظرت منم سه سال دیگه بخوام برم سر کار دیره اخه بچه کوچیک دارم الان اون موقع هم که می تونستم برم ب ...

نه عزیزم هیچوقت دیر نیست 

خودت پیج بزن مدل بزار سفارش بگیر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مشکل ماها اینه فقط اینور دیوارومیبینیم نه پشتشو،  یک درصد اگه فک کنیم شاید اون شوهر دراینده نه چندان دور ب هرعلتی کنارمون نباشه، اصلا دیگ پدر یاشوهری نباشه که ساپورتمون کنه اونوقته که میفهمیم تنها کسی که باید بهش تکیه کنیم خودمونیمو بس

کشورهای پیشرفته هم زنان استقلال مالی دارن هم مادرن این حرفای بی معنی چیه واقعا!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.