2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂بگو امر دیگه عباس اقا

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
اون بوسه حیفه اونو بردار بقیه برنامه بشدت مناسبه خخ

نه دیگه ..اول فضا رمانتیک میشه ..پسر خیال میکنه اهووو این قبول کرده و خوشحال میشه و از ذوق تو یه جاش عروسی میشه ...بعد یهو یه تیپا میخوره و پرت میشه ..اونجاست که همه چیز مثل یه فیلم از جلو چشمش رد میشه و میفهمه قضیه چیه ...

باید برم کارگردانی بخونم ..حیفه این استعدادم حروم بشه الکی بخووووووودا :))))))))))))))

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
والا دخترای مردم کلی خاستگار دارن خاستگارهم خودشو میکشن باهاشون ازدواج کننن اوناهم شرط های چرت میزا ...

همون دوست پسرت بوده که انقد پرو شده 

ی جوری جوابشو نده فکر کنه قراره بمونی! 

منم هم سنتم شرطای سختی برا خاستگارم گذاشتم و قبول کرد

همون دوست پسرت بوده که انقد پرو شده ی جوری جوابشو نده فکر کنه قراره بمونی! منم هم سنتم شرطای سختی بر ...

ی جوری میگه  برام غذا بپز بیار تا بگیرمت😐

تیپتو عوض کن فلان 

چرا همش فوش میدی یهو این چه طرز برخرده 

اینکارو کن تا بگیرمت😐

تازه اومده پیشنهاد رابطه کامل داده 

منم هر دفعه میگم نه

اونا میگن ما هیچ هزینه رو گردن نمیگیرم خودتو پای خودتونو بالا بکشین😐

عزیزم سنی نداری خیلی موردای بهتر از این برات پیدا میشه بکش کنار فردا مدام میخواد برای شرط بزاره پس فردا باید بین اون و خانوادت یکی رو انتخاب کنی 

بگو قانون دولت برای  مهریه چقدره همونو بنداز عروسی رو هم میشه در حد ساده گرفت هردختری دوست داره لباس عروس بپوشه جهازم میتونی ‌وام رو بدی بهش با شرط اینکه کاغذ بگیری که من جهاز نمیارم چون اون پول جهت خرید جهاز بود که دادمش بهت

عزیزم سنی نداری خیلی موردای بهتر از این برات پیدا میشه بکش کنار فردا مدام میخواد برای شرط بزاره پس ف ...

بازم میگه کلی بابا باید هزینه کنه حلقه برام بگیره بخدا ریدمم تو شانس

ی جوری میگه برام غذا بپز بیار تا بگیرمت😐تیپتو عوض کن فلان چرا همش فوش میدی یهو این چه طرز برخرده ا ...

وای تروخدا گول حرفاشو نخور

خیییلی مشخصه واسه سرگرمی باهاته بهتره بگم واسه رابطه

ببین پسری که واسه ازدواج بخوادت هررر طوری باشی 

هر شرطی بزاری قبول میکنه

خواهش میکنم ب خودت بیا واسه ۴ماه خیلی زوده این حرفا