2777
2789

سلام 

من اصلا دلم نمی‌خواد که برم. هم اتاقیم هم رشته‌ایم هم هست. معذبم خب من نمی‌شناسم اینا رو حالا از این اصرار که تو هم بیا به اون گفتم دوستش بیاد گفتم من در صورتی میام که یک هم اتاقی دیگه‌‌ام هم بیاد اونم تا دیشب گفت میام الان میگه نمیام.

من دوست ندارم اینطوری برم چون نمی‌شناسم این دوتا رو ولی هم اتاقیم با هر دوشون دوسته. می‌خوان برن بستنی بخورن. فکر کن سوار ماشین اینا بشن برن بستنی.

حالا چیکار کنم باز این دوستم اصرار می‌کنه تو رو خدا باهام بیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو تو نمیدونی اون پسرا کی آن بردن بلا ملا سرت آوردن اون دوستت جوابگوعه؟ قاطعانه بگو نمیام

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

من به هیچ وجه سوار ماشین شخصی نمیشم‌ 

حالا شما رو نمیدونم

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

به نظرمن یه بهونه بیارنرو.اون میخادبادوستش بره چیکارشماداره.میدونی چرامیگم عزیز،چون بعدا حالایادوستهای پسره میخان باشما دوست بشن یاهزارتااتفاق دیگه،من یه زمانی خوابگاه بودم این اتفاق ها زیادمیفتاداما نمیرفتم.هرچی بی حاشیه ترباشی بهتره گلم. اما نگونه نمیام تاباهات لج کنند.بهونه بیار

من بودم نمیرفتمچون تو جمع غریبه یه بار رفتم یعنی اون یه ساعت برام یه سال گذشت حرفیم برا گفتن باهاشون ...

اره اصلا دوست ندارم برم.

چون گفتم اون هم اتاقی دیگم بیاد تنها نیستم ولی الان واقعا دوست ندارم چون اون نمیاد خیلی حس تنهایی و اضافه بودن می‌کنم