2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچم کوفت لقمه میگیره میبره مدرسه میخوره

وقتی اول صبح بچه اعصابتو داغون کرده😄

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

صبحانه : پنیر و چای شیرین تخم مرغ آب پز نیمرو املت کره بادوم زمینی ارده و شیره خرما کره مربا سرشیر عسل عدسی شیربرنج 

ناهار و شام: قرمه سبزی قیمه مرغ ماهی لوبیا پلو دمی گوجه استانبولی رشته پلو  کتلت کوکو و...

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

صبحانه ...خامه عسل ..پنیر ‌...مربا ....کورن فلکس با شیر...املت 

ناهار عدس پلو ...پلو مرغ ...ماکارونی 

عصرونه چایی بیسکوییت یا میوه و خرما 

شام خوراک لوبیا ...کوکو.الویه....بیشتر برنجی دوست داره میگه سیر میشم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری