2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از کربلا اومده یلحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 43 پست
مثلابا بنده خدا گرم بگیره چه اتفاقی میفته ؟مادرشوهرشه هادشمنه خونی نیستن که😂

عزیزم اگه خیلی صمیمی بشه فردا ممکنه هر خرحمالی داشته باشن این بنده خدا رو صدا کنن بگن بیاد بر اساس تجربه دارم اینو میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاست داشته باش در موقعیت های حساس وارد عمل شو مثل اینجا ولی خودتم نکش برای کار توی کمک های دیگه یکم ...

جاریش نمیتونه راه بره بعد بیاد کمک کنه؟حامله است ها؟

حالا آدم یه اون روز و کمک کنه چیزی نمیشه 

قطعا مادرشوهر بعدا تلافی می‌کنه 

قطعا وقت داشتم کمکش میکردم با اونکه تو زندگیش یه قدم برای من برنداشته

مادر شوهر منم حتی یه قدم برام بر نداشته .. دلم میگیره ازش منم کمکش میکنم همیشه دیشب رفتم جارو کردم تمیز کردم خونرو ولی خب همش فک میکنم اون ک یذره هم ب فکر کسی جز خودش نیست من چرا باشم

عزیزم اگه خیلی صمیمی بشه فردا ممکنه هر خرحمالی داشته باشن این بنده خدا رو صدا کنن بگن بیاد بر اساس ت ...

وای اینقدر سختش نکنین دنیا دوروزه یه بار به خودت میایی میبینی همه رفتن😊 چندتا چایی و میوه تعارف کردن این حرفارو نداره 

چرا گرم نگیره؟مگه مادرشوهر بنده خدا دل نداره؟اونم از سفر اومده خوشحاله البته اگه خوب باشن ولی اینجا ...

من شناختی نسبت به این خانواده ندارم ولی منظورم اینه که اگه بیش از حد گرم بگیره سر کار کردن جان فشانی کنه کربلا سهله فردا ممکنه هر خرحمالی داشته باشن بندازن گردن این بنده خدا 

تجربه نزدیک داشتم که اینو میگم

برو دیگه چی میشه 

یه لحظه بزار جای مادر خودت 

برو کمکش کن 

من اینطوریم که احمقم، احمقم، احمقم، یهو دیگه احمق نیستم، مهربونم، مهربونم، مهربونم، یهو دیگه مهربون نیستم، میبخشم، میبخشم، میبخشم، یهو دیگه نمیبخشم، اونجا که یهو اتفاق میفته، شاهد بی‌احساس‌ترین ورژن من هستید....                                          پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227