2777
2789
عنوان

نشستم واسه شوهرم گریه میکنم😭بمیرم واسه مظلومیتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 54 پست
منم میتونم؟

اره الان در حد پانزده تومن گزاشتم دو هفته ای ۳ تومن درآمد کسب کردم چون مجردم کم گزاشتم وگرنه می تونم بیشتر هم دربیارم

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه تاپیکهات داری ضجه مویه می کنی... اگه خیلی ناراحتی آستین بزن بالا یه حرکتی انجام بده... دنبال چی ...

تو دیدی من آستین بالا نزدم؟ توی روستا منی که بیسوادم هستم چه کاری ازم بر میاد به جز دعا کردن.عصل کار باشه میرم الان فصل کارم نیست برم مزرعه ها کار کنم.امیدوارم هیچوقت مثل من ناچار نشی

خدایا 
تو شهر ما بعضی خانم ها ترشی درست میکنن ،نان محلی میپزن سبزی تمیز کرده ،شیرینی قاووت این جور چیزا در ...

ما روستا هستیم اینجا کار همه خودشون درست میکنن شهر هم کشی رو نمیشناسم بفروشم

خدایا 
تو دیدی من آستین بالا نزدم؟ توی روستا منی که بیسوادم هستم چه کاری ازم بر میاد به جز دعا کردن.عصل کار ...

اگه واقعا بخوای با همین گوشی و اینترنتی که در اختیار داری میتونی کار کنی!!! اینقدر دنبال دعا هستی خدا گفته از تو حرکت از من برکت... بشین دعا کن 

کدوم شهری ؟ اگه تهرانی من یه کار میتونم پیدا کنم براش حقوقش ۲۰ میلیونه تو همین زمینه کارگریه جز اینم کلی کار دیگه با حقوق معمولی رو به بالا  زیاده که نیاز به تخصص نداره 

خودتم کار در منزل انجام بده اگه امکان بیرون رفتن نداری