2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 182 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هدفت چیه؟

اطمینان داری که رشته دیگه ای قبول شی؟

علاقه نداری؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
خب هدفت چیه؟اطمینان داری که رشته دیگه ای قبول شی؟علاقه نداری؟

نمیدونم چی میخوام 

دندون دوست داشتم اما واقع بین باشم و از الانا شروع کنم خوندن نهایت پزشکی شهر دور افتاده میارم به نظر خودم

علاقه ندارم خانوادمم همش هولم میدن برو انصراف بده این رشته به درد تو نمیخوره

کاربری دست 98348نفره

اخه بازار کارش جلو چشممه فقط ارزشش به مهاجرتشه که اونم از بس خانوادم تو گوشم خوندن مهاجرت کنی باید و ...

اصلا انصراف نده دوست داشتی مرخصی بگیر

ولی به نظر من تا ۴۰۵ وایسا شاید شرایطشو عوض کردن

واسه امسال فک نکنم برسی حداقل واسه ۴۰۵ از تابستون میتونی اماده بشی حالا هرچند سخت ترم بشه لااقل اماده ای

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

نمیدونم چی میخوام دندون دوست داشتم اما واقع بین باشم و از الانا شروع کنم خوندن نهایت پزشکی شهر دور ا ...

نمیتونی بگی فلان رو میارم 

ترمیم یازذهم و دوازدهم که هست 

کنکور هم جدا 

انصراف نده 

یه تایمی در کنار دانشگاه شده یکماه 

شروع کن بخون ببین عملکردت چه جوریه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
اصلا انصراف نده دوست داشتی مرخصی بگیرولی به نظر من تا ۴۰۵ وایسا شاید شرایطشو عوض کردنواسه امسال فک ن ...

وای خب این همه ادم میگن از بهمن خوندیم قبول شدیم من خودمم پارسال اونطور باید و شاید سختی ندادم خودمو قبول شدم 

این حرفی که شما میگی به نظرم شروع چرخه پشت کنکور موندنم میشه با این اوضاع

با مرخصی از کنکور محرومم انگار

کاربری دست 98348نفره