2777
2789
عنوان

کنفرانسم رو گند زدم

159 بازدید | 21 پست

صدام و دستام میلرزید وااای ر ی د م 

کلاس عمومی ۷۰ نفره همه غریبه بودن ۹۰ درصد پسر گنا زدم نمیتونم سرمو بلند کنم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم نیست بابا من یه کنفرانس خنده ام گرفت نتونستم ادامه بدم استاد گفت برو‌حذف کن درسو .من هم گفتم چشم ...

کاش زود تموم شهههههههه اب شدم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من ترم پیش کنفرانس داشتم همسرم و استادمم[یه دس دیگه باهاش داشتم] سر کلاسم بودن+ استاد همون درس 

وای یادم‌میاد خندم میگیره همسر بیشعورم انقدر مسخرع بازی درمیاورد فک کن نگاش میکردم قیافشو مسخره میکرد من بخندم🤣🥲   با یه بدبختی کنفرانسو دادم

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

درک میکنمعب نداره فدای سرتدو ساعت دیگه هیچکی یادش نمیاد

یه تیپ خفنی زده بودم همه روم زوم بودن کلا مضحکه شدم