2777
2789

دکتر برام آزمایش نوشته می‌دونم که تیرویید و کم خونی و ویتامین توی آزمایشی هست ولی نمیدونم هورمون ها هم هستن یا نه .حالا به نظرتون الان خوبه برم آزمایش بدم؟اخه بعضی سایت ها خواندم که زمان خاصی آزمایش هورمون باید داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا قبل بارداری؟ روز دوم سوم پریود خوبه

نه من مجردم .ولی موهام ریزش داره بعد دکتر برام آزمایش نوشته .ولی نمیدونم هورمون توی آزمایشم هست یا نیست.حالا الان موقع پریود شدنم هست هنوز پریود نشدم ولی امروز فردا پریود میشم حالا اگه الان برم آزمایش بدم درسته؟

نه من مجردم .ولی موهام ریزش داره بعد دکتر برام آزمایش نوشته .ولی نمیدونم هورمون توی آزمایشم هست یا ن ...

احتمالا باشه تیروییدم بررسی میشه 

نسخه الکترونیکه یا دست نویس

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

احتمالا باشه تیروییدم بررسی میشه نسخه الکترونیکه یا دست نویس

الکترونیک هست .اگه هورمون هم توی آزمایشم باشه به نظرت امروز برم آزمایش درسته؟ممکنه امروز یا صبح پریود بشم 

اگه هورمونی بود میگفتن فک کنم بهت

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
الکترونیک هست .اگه هورمون هم توی آزمایشم باشه به نظرت امروز برم آزمایش درسته؟ممکنه امروز یا صبح پریو ...

نه بذار روز دوم سوم برو 

میتونی نسخه تو ببینی تو سایت تامین اجتماعی ..

پرولاکتین و tsh و fsh و ..‌ هم ممکنه باشه + cbc

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه من مجردم .ولی موهام ریزش داره بعد دکتر برام آزمایش نوشته .ولی نمیدونم هورمون توی آزمایشم هست یا ن ...

اگ ادرار باشه وقتی ک پریودی سخته خب نمیتونی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

ورود ب سامانه رو بزن

ورود از طریق دولت من 

کد ملی و شماره ای ک ب اسم خودته و باقی موارد 

بعد که وارد شد قسمت بیمه شدگان رو بزن

بعد گزینه خدمات سلامت الکترونیک 

بازم مشخصات لازمه تاریخ نسخه که مثلا از اول اذر بزن تا ۳۰ اذر .. پاراکلینک هم انتخاب کن 

ورود ب سامانه رو بزنورود از طریق دولت من کد ملی و شماره ای ک ب اسم خودته و باقی موارد بعد که وارد شد ...

اگر امتحان کردی در اخر از نسخه عکس بگیر یا چاپ بزن اسم و .. رو خط بزن بفرس ببینم چیا برات نوشته 

اگرم نخواستی که هیچ 

نه بذار روز دوم سوم برو میتونی نسخه تو ببینی تو سایت تامین اجتماعی ..پرولاکتین و tsh و fsh و ..‌ هم ...

بعد اگه پریود بشم روز دوم سوم برم آزمایش خون .پریود بودنم روی آزمایش  تیرویید مشکل ایجاد نمیکنه؟

بعد اگه پریود بشم روز دوم سوم برم آزمایش خون .پریود بودنم روی آزمایش تیرویید مشکل ایجاد نمیکنه؟

نه هورمونا در حالت پایه قرار دارن جواب دقیق تره .. خودم چندین مرتبه ازمایش دادم 

اگه هورمون توی آزمایشم نباشه .فقط تیرویید باشه بعد الان آزمایش بدم اشتباهه؟

نمیدونم عزیزم .. ب ازمایشگاه زنگ بزن بپرس.. چرا نسختو نگاه نمیکنی ؟