2777
2789
چه خوب ،در مورد همه چی اگر انقدر اینده نگر باشی پس حتما ادم خوشبختی هستی تا این حد نگرانی برای زلزله ...

من تنها دغدغه ام اینه اولا جنگ نشه دوما فکرم فقط مکانی برا سذویس بهداشتی واب هست.تو‌خونه خیلی چالش بچه ها برامون میزارن اصلا ذهن منم آشفته کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من زمان جنگ ایران و عراق بودم.خونمون هم نزدیک جایی بود که عراق خیلی تلاش کرد اون منطقه رو بزنه.جای مهمی بود ولی فقط توی تمام این سالها یکبار نزدیک خونمون اونم با فاصله از جایی که میخواست زد.طی این ۸ سال هیچکدوم از ما و همسایه هامون آسیب ندیدیم.رادار قوی ای داشت ایران.فورا شناسایی و رهگیری میکرد .نزدیک که میشدن منطقمون رو بعضی وقتا عوض میکردیم که دورتر از محل باشیم.مثلا میرفتیم خونه پدربزرگم.در هر صورت آب و اینا هم داشتیم نگران نباش😄

و خدا رحمت کنه همه کسانی که از ما دفاع کردن و عمر با عزت بده به هر کدومشون که زنده هستن🌹

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

توجنگ مگه آرامشی وجود داره که به لباس شستن فکرکنی هر لحظه ممکنه بمیری

تو جنگ ایران و عراق مردن مردم؟یا حالا هر جنگ دیگه ای 

فقط نگاه میکنید به فلستیطین دیگه عقلتون نمیرسه فلستیطین کلا اندازه حیاط مدرسه ماست

من فقط بفکر دوران پریودی و تجهیزاتشم.

الآنم که غزه رو نشون میده با خاک یکسان شده و تو محاصره هست همش فکر میکنم یعنی خانومها چیکار میکنن؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
من نگران یافتن نوار بهداشتی😁😬😬😬🤣

😄😄😄اینم دغدغه بعدی

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

هفته پیش زلزله اومد زیاد نبود ولی مردم ریختن بیرون اینا هم گفتند پاشو سقف نریزه و...بزور منو بردن حالا ذهنشون درگیر شده من نمیخوام لباس ام تو رودخونه شسته بشه تو جنگل همش مورچه عنکبوت مارمولک هست و...دیشب مغزم رفت 

رودخانه که زالو داره بعد جنگل های ما اصلا رودخانه ندارن

اگه خدایی نکرده جنگ بشه مجبوری از همون اب بخوری

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔