2777
2789
عنوان

عکس کادو تولد که گرفتم ببینید خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 60 پست

خوشبحالتون ک اینقدر وضتون خوبه واسه تولد غریبه این همه خرج میکنین واقعا راست میگن پول حال خوشی میاره.

اونوقت من لنگ ۲تومن پولم برم دندونپزشکی

عشقتون پایدار

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم جامعه ایران حال حاضر، جامعه مدرن و جهان اولی نیست که تو بخوای مثل ساکنین اروپا و امریکا ر ...

اینم بگم که یکیشون که برا من واسه هر مناسبتی طلا و کیف و کفش مارک میخرید، یه بار برا تولدش یه گردنبند سنگ ارزون دادم ولی باارزش جلوه‌ش دادم. یعنی گفتم که روی این هدیه فکر کردم و فلان خواصو داره با توجه به شخصیتت و ...

اونو سرمه میکرد به چشاش میکشید

میدونی چی میگم؟

با کادو، ارزش یه زن پیش مرد بالا نمیره

خوشبحالتون ک اینقدر وضتون خوبه واسه تولد غریبه این همه خرج میکنین واقعا راست میگن پول حال خوشی میاره ...

عزیزم اینجا ۹۹ درصد دروغه بشنو باور نکن 

نمیگم همه دروغ میگن ولی از رو حرف نمیشه باور کرد 

خیلی اینجا دستشون رو شده 

الان ی عصب کشی چهار نیم پنج شده خواهر

دقیقا

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
باورم نمیشه!!!!!!ینی عکس ساعت هم پاک میکنین؟؟؟؟!!!!اسی خوشبحالت .ما پول لازم داریم بهم قرص میدی؟؟

من پولدار نیستم این پولم قرعه کشی بود دادم چون اون برام چندبار کادو داده بود براش گرفتم که جبران کنم