2777
2789
عنوان

چند تا عاقل بیان کمک من بی عقل

67 بازدید | 15 پست

بچه ها من ۷ ماهه از ی رابطه ۵ ساله جدا شدم 

طرف رفته دنبال زندگی خودش ولی من انگار تو همون نقطه گیر کردم و روحم آزار میبینه

دلم میخواد چتای تلگراممو باهاش دو طرفه پاک کنم

اینستامم پاگ کنم 

و برم ی شروع تازه داشته باشم به امید خدا

ولی برای پاک کردن چتای تلگرام اونم دو طرفه دودلم

همش میگم ی روزی شاید برگرده چتا رو پاک کنم شاید دیگه برنگرده

میشه کمکم کنید 

خیر ببینید 

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

پاک کن پشیمون نمیشی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
پاک کن پشیمون نمیشی

ازم ناراحت نشه؟

قبلا میگفت هیچوقت چتا رو پاک نکن

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاک کن پشیمون نمیشی

ازم ناراحت نشه؟

قبلا میگفت هیچوقت چتا رو پاک نکن

اگر بخواد برگرده چتها را پاک کنی یا نگه داری برمیگرده اگرم نخواد که هیچ

به این چیزها ربط نداره

و با نگه داشتن چتها فقط خودت را اذیت میکنی و نمیتونی فراموشش کنی

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
بزار بمونه، دلت که آروم شد با اطمینان خاطر پاک کن

۷ماه گذشته

اون داره زندگیشو میکنه 

من دارم عذاب میکشم

ازم ناراحت نشه؟قبلا میگفت هیچوقت چتا رو پاک نکن

تموم شده این رابطه رهاش کن برگرده عم فایده نداره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اگر بخواد برگرده چتها را پاک کنی یا نگه داری برمیگرده اگرم نخواد که هیچبه این چیزها ربط ندارهو با نگ ...

آخه به چتا همیشه حساس بود

ولی فکر  نکنم دیگه برگرده

ای جان چقدر شجاعی که بعد پنج سال تونستی یک رابطه غلط رو خاتمه بدی

آفرین

انتظار نداشته باش این پنج سال رو فراموش کنی

فقط ازش درس بگیر

ب خودت سخت نگیر

ذهنت می‌خواد ازت مراقبت کنه و دوباره هیجان و شادی اون دوره رو بهت برگردونه بخاطر اینه دودلی و فکر می‌کنه شاید برگرده...

وقتت رو با چیزهای خوب پر کن...

موفق باشی بانوی شجاع

ای جان چقدر شجاعی که بعد پنج سال تونستی یک رابطه غلط رو خاتمه بدیآفرینانتظار نداشته باش این پنج سال ...

آره واقعا حرفت درسته دلم هیجان اون رابطه رو میخواد

مرسی عزیزم