2777
2789
عنوان

من هرچی نذر

113 بازدید | 19 پست

میکنم نمیشه چراا اخه😞

هر نذری بگید کردم نذر. نمک نذر بهزیستی نذر سفره 

😔هردعایی بگید خوندم حتی اینجا شرکت کردم چرا کارم جورنمیشه مگه نمیگن خدا پول عروسی و ...رو سریعتر جورمیکنه پس کویساله در به در وامیم چرا نمیشه😭این چهارمین بانکه ثبت نام میکنیم 

توروخدا هردعایی بلدین برام بکنین دیگه بریدم هرروز شرایطم سخترمیشه ازطرف خانواده

ازیطرف ناباروری دارم میترسم هرچی میگذره شدیدترمیشه😔

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صلوات فرستادم نمیدونم چرا جدیدا سر این وام‌ها این جوونا رو اذیت میکنن. 😔

مرسی گلم

بعد میگن ازدواج کنید 😞باکدوم پول تواین گرونی 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
برا دختر منو به دو ماه نکشید وام‌ دادن. البته الان یکسال نیم گذشته. انشالله برا شما هم جور بشه

ضامنش اوکی بوده ضامن ما حقوقش کمه بعدم میگن باید ضامن کارمندرسمی بیاری 😞هیچ کسونداریم همه از دم ازاد شغلشون 

برای مبحث مالی شنیدم سوره ی واقعه و ذکر یا جوادالئمه ادرکنی خوبه

ممنون عزیزم انجام میدم

ان شاالله که کار و وامتون جور بشهتجربه شخصی خودم اینه تو کار وام فقط باید پارتی باشهبرات آیه الکرسی ...

مرسی عزیزم

😞نداریم متاسفانه 

ضامنش اوکی بوده ضامن ما حقوقش کمه بعدم میگن باید ضامن کارمندرسمی بیاری 😞هیچ کسونداریم همه از دم ازا ...

چه سخت ایشالا پیدا میشه به زودی عزیزم برات آیه الکرسی میخونم 

خدایا مرسی ♥️
چه سخت ایشالا پیدا میشه به زودی عزیزم برات آیه الکرسی میخونم

مرسی عزیزم❤️