بچه ها طرف مودب و باشخصیت اینجوری نیست بگم بلاکش کنم بره
اون برگشته میگه دوست معمولی باشيم من نمیخوام
خیلی دوسش دارم ولی حس میکنم دوست معمولی بودن بی ارزشم میکنه
2 تا جمله بگید بگم و خداحافظی کنم
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بگو..من دوست نمی خوام..دنبال یه همراه خوب برای ادامه ی زندگیم هستم.
خیلی هول به نظر نمیام؟
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
ازهر۵تاسوالی که میپرسه دوتاشوجواب بده کم کم کات میشه
نه این بی ادبی خودمو میرسونه
کاش منو اکسم میتونستیم دوست معمولی باشیم 💔 کم کم ارتباطت قطع کن باهاش پیام دیر دیر سین کن یکی در م ...
نه از این موش و گربه بازیا دوس ندارم
نگو خیلی سخته جون آدم میخواد دربیاد