2777
2789
عنوان

چجوری مودبانه به اکسم بگم نمیخوام دوست معمولی باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 75 پست
دوستان میگن اگر دوست باشی همیشه هستی و تلاشی نمیکنه

چرا دیدم دوست بودن دخترع  خواسته طرفو بعد پسره علاقمند شده و الان عاشق همنن

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقای فلانی

درسته خاطرات خوبی باهم داشتیم. اما به دلایلی متوجه شدیم به درد هم نمیخوریم. امیدوارم خوشبخت باشید. اما در زمینه دوست معمولی بنده نمیتونم حقیقتا به دلایلی. امیدوارم زندگی خوبی داشته باشید...

خدانگهدار

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

چرا دیدم دوست بودن دخترع خواسته طرفو بعد پسره علاقمند شده و الان عاشق همنن

نمیدونم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اقای فلانیدرسته خاطرات خوبی باهم داشتیم. اما به دلایلی متوجه شدیم به درد هم نمیخوریم. امیدوارم خوشبخ ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مرسی عزیزم وقت گذاشتی

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

@آنه_دختری_در_پاریس    

@آنه_دختری_در_پاریس

بگو که سلام اقای فلانی 

من زندگیم هدف دارم ..

و ممکنه وارد رابطه بشم طرف من دچار سوظن 

و دچار شکاکی بشه متاسفم روز خیر

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... مگر اینجا شراب حرام نیست؟!گفت :هر آنچه که وارد دهان میشود شر نیست٬ آنچه از دهان بیرون می آید شر است... تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

بگو که سلام اقای فلانی من زندگیم هدف دارم ..و ممکنه وارد رابطه بشم طرف من دچار سوظن و دچار شکاکی بشه ...

هم میترسم کلا بره هم بلاتکلیفی ندوس

اسی تاچندرروزپیش داشتی لح لح میزدی که برگردهحالاکه برگشته میگی یه چیزی یادم بدیدبگم خداحافظی کنمفازت ...

نیومده ک بره تو رابطه باز میومد میگفتم اوکی 

ولی تو فاز دوستیه 

خوب حالاهرچی. تو که نمیتونی ازش دل بکنی چراپل های پشت سرتوخراب میکنی؟

چون تبعات دوست معمولی سنگین تر از نبودشه

چون تبعات دوست معمولی سنگین تر از نبودشه

آفرین به خودتوعقلت.خودت عاقلی دیگه

حرفتو رک وراست بهش بگووخلاص.

ولی به شرطی که فردانیای تاپیک بزنی که کات کردم حالم بده

اونوقته که میام برات🤧

آفرین به خودتوعقلت.خودت عاقلی دیگهحرفتو رک وراست بهش بگووخلاص.ولی به شرطی که فردانیای تاپیک بزنی که ...

😂😂