2777
2789
عنوان

خانما تلویزیون هوشمند چه مارکی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 31 پست
اره فول امکانت ب وایفا گوشی وصل میشه حافظه داخلی داره بلوتوث از اینجور چیزا داره

پس اسم مارک اسنوا هست 

اگر مشخصات کاملش رو داری برام بفرستی دوست عزیز ممنون میشم 

من همه میگن با این قیمت نمیتونی واقعا ناراحت میشم آخه چقدر کار کنم بتونم یه تلویزیون بخرم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
اره برنامشو وصل میکنی وصل میشه

عزیزم میگم شما چندساله دارید مارکی که فرمودید 

من می‌خوام زود خراب نشه ۵ تا ۶ سال کار کنه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Cu8000سامسونگ ۵۵اینچ 31.32تومنه باین میتونی 50.40 اینچ بخری

ممنون دوست عزیز 

مارک سامسونگ خوبه دیگه تا حالا نداشتم ؟

ممنون دوست عزیز مارک سامسونگ خوبه دیگه تا حالا نداشتم ؟

بله گلم من اطرافیانم سامسونگ دارن خوبه خودمم قراره بخرم تا سه ماه پیش 55اینچش 26تومن بود الان گرون شده☹️

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بله گلم من اطرافیانم سامسونگ دارن خوبه خودمم قراره بخرم تا سه ماه پیش 55اینچش 26تومن بود الان گرون ش ...

وای چقدر گرونی 

واقعا آدم تو حسرت خیلی چیزا میمونه 

وای چقدر گرونی واقعا آدم تو حسرت خیلی چیزا میمونه

خیلی😞😞من جهیزیه میخرم چندماه پیش الجی. یخچالاش 80تومن بودن الان دوو شده 80 دلم نمیاد پول ب دوو بدم😩

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خیلی😞😞من جهیزیه میخرم چندماه پیش الجی. یخچالاش 80تومن بودن الان دوو شده 80 دلم نمیاد پول ب دوو بدم ...

😞

من همه وسایل برقیای خونم جی پلاسهتلویزیون.یخچال.لباسشویی.ماکروویوتا الان که راضیم خوبه

ممنون دوست عزیز 

تلویزیونتون مارک دقیق چیه جی پلاس چیه ؟

من همه وسایل برقیای خونم جی پلاسهتلویزیون.یخچال.لباسشویی.ماکروویوتا الان که راضیم خوبه

تو دی جی کالا که زدم جی پلاس رو‌ براش نوشته بودند تو نظرات سر دو سال خراب میشه 

تو دی جی کالا که زدم جی پلاس رو‌ براش نوشته بودند تو نظرات سر دو سال خراب میشه

نه والا.مامانم اینا خیلی وقته دارن راضی بودیم بخاطر همین منم کلا جهیزیه خریدنی همشو جی پلاس برداشتم الان نزدیک به دو ساله برا من فعلا که سالمه و خوبه 

نه والا.مامانم اینا خیلی وقته دارن راضی بودیم بخاطر همین منم کلا جهیزیه خریدنی همشو جی پلاس برداشتم ...

ممنون عزیزم