2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم دیشب تو زودپز بالاخره غذا پختم چقدم خوشمزه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 142 پست
اها جواب سوال بعدیمو هم دادی ، ممنونم ازت عزیزم ☺️🌹

این استیله روبعضیاشون یه سبدبخارپزبایه سری شیشه ای هم هست که بنظرم عالیه مثلامن مرغ میپزم   چنددقیقه اخرپخت سردیگ بازمیکنم توسبدبخارپز هویج حلقه شده قارچ کلم بروکلی یاگل کلم میچینم میذارم بعدسردیگ میبندم درعرض چنددقیقه بخارپزمیشن برای کنارغذایاتزیین غذاعالیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی برقی فلرالمان هست یکیم ازاین استیلاروگازمیذاریم اونم آلمانیهتوبیشترخونه هاهست بذارببینم عکسشوپید ...

وای مال منمممممم فلرررررررِ😂😂 چقد خوشحال شدم یکی مث تو ک اینقد اطلاعات داری مثل اینی ک دارم هم داری 

نگفتی گزینه سرخ کردنش کدومه😥

مثلا خورشت بخوام بپزم بزنم رو دکمه گوشت؟؟

عزیزم من عکس زودپزمو گذاشتم لطف میکنی بگی گزینه سرخ کردنش کدومه ؟؟؟

رومال شما ندیدم گلم البته دکمه های سمت راستش برام تاربودن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خب همونو نمییدونم چقدر آب بریزم ...بعد از کجا بفهمم غذام حاضر شده ...بعد میترسم درشو باز کنم یهو غذا ...

رو دیوارش نوشته min و max آب چقدر باید باشه که سیف باشه

یه سوپاپ داره اول گازو زیاد میکنی سوپاپ که بالا اومد و سوت کشید شعله رو کم کم میکنی و دیگه امنه 

بعد تو اینترنت سرچ کن که مثلا فلان چیز چقدر طول میکشه پختش بعد طی مدت زیرشو خاموش میکنی سرد شه و سوپاپ بره پایین بعد درو باز میکنی

خودت به تجربه میفهمی چقد زمان لازمه تو دفترشم نوشته

رو دیوارش نوشته min و max آب چقدر باید باشه که سیف باشهیه سوپاپ داره اول گازو زیاد میکنی سوپاپ که با ...

مرسی عزیزم ممنون وقت گذاشتی واسم♥️

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
وای مال منمممممم فلرررررررِ😂😂 چقد خوشحال شدم یکی مث تو ک اینقد اطلاعات داری مثل اینی ک دارم هم دار ...

اره من میزنم روگوشت پیازواینااضافه میکنم باکمی روغن سرخ میشه میتونیدتوقابلمه هم مرحله سرخ کردن بری بعداضافه کنی  به دیگ واگرازاون فلزیاداری که دگه مثل قابلمه هست

انگار حتی مثل قابلمه روغن هم آنچنان نمیخواد درسته؟؟؟

دگه اینش سلیقه هست من مصرف روغنم متاسفانه زیاده

اره من میزنم روگوشت پیازواینااضافه میکنم باکمی روغن سرخ میشه میتونیدتوقابلمه هم مرحله سرخ کردن بری ب ...

عزیزم من متوجه نشدم دقیق🥲

ببین عزیزم مثلا میخوام خورشت بادمجون درست کنم اول باید پیاز و گوشت و تفت بدم، برا تفتش کدوم گزینه رو بزنم؟؟ خودت کدوم و میزنی ک فلر داری 

واسه قورمه سبزی رو کدوم خط آب بریزم؟ وقتی حاضر شد چجوری بفهمم پخته ؟دیگه سوت نمیزنه؟

چندنفرید؟ 

مثلا برای قرمه سبزی من زودپز را میزارم روی گاز پیاز را سرخ میکنم گوشت را سرخ میکنم سبزی را هم سرخ میکنم میریزم و لوبیا را هم میریزم و بعد تقریبا بین دوتا خط آب میریزم 

یه جوری باشه آب روی گوشت و سبزی را بگیره چون زودپز شما بزرگ. بود و بعد وقتی جوش اومد در زودپز را میبندم، سریع اون سوپاپ قرمز میاد بالا و دیگه درش باز نمیشه از اینجا زیرش را کم میکنم و زمان میگیرم 2 ساعت، بعد خاموش میکنم خودش هواش خالی میشه و سوپاپ میوفته پایین، درش را باز میکنم و میبینم چطور شده،اگه پخته بود لیمو اینا میزنم و همینطوری میزارم روی گاز تا بازم جا بیوفته اگه آب زیاد داره 

نمیدونم والا ولی ن نداشت بذار عکسسو بذارم ببین

بعضی از مدلای فلر نداره فلر مدل ۱۶۵ داره 

توش میشه برنج هم پخت کلا برای همه چی استفاده میشه تنها چیزی من توش درست نکردم سوپ جو میترسم جو سوپاپ اذیت کنه