2777
2789
عنوان

خواهرم چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 51 پست
عزیزم الان مراکزی هست به نام مرکز مشاوره🙄حتما این طفل معصوم رو ببرید پیشش به جای انگ ضعیف بودن

بردیم انگ نمیزنم که خودش هم قبول داره آخه شبا گریه میکنه منم ناراحت میشم روحیم کم میشه برای خودش میخوام خوب بشه اصلا این زندگی سخت چیه برای خودش ساخته 

راستی مامانم خودش روان‌شناس‌ه از پسش برنمیاد 

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
خب از کجا بفهمم یه ابر روانشناس هم بردیم ولی فایده نکرد من از همه چیزش خبر دارم ولی مشکلاتی که من از ...

شاید زیادی پدر و مادرت روی درس بهش تاکید کردن که حتما باید نمراتت خوب باشه و موجب شده الان خواهرتون اضطراب شدید داشته باشن

متاهل🩷🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه عجیبه خواهرت رو با خودت مقایسه میکنی ..خیلی از بچه ها تو سن بلوغ رفتارهای عجیب غریب دارن ‌.یازدهم ...

امید وارم خوب بشه ولی روحیه منم خراب میکنه یکی همش گریه کنه از بدبختی ها بگه آخه رو آدم اثر میزاره نمیتونم بیخیالش هم بشم نمیدونم چکار کنم 

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
تفاون سنی دخترای من ده ساله دوست دارم همینطور مراقب هم باشن

میشه همیچین چیزی به خصوص اگه والدین بینشون دعوا راه نندازن یا طرف یکی رو نگیرن یا هر هردو رو به یک اندازه دوسا داشته باشن 

فعل هن به شخصیت دختر ها به خصوص دختر اول روز داره که ببخشه یا نه بفهمه خواهرش اشتباه کنه اما عمدی نباشه بتونه باهاش مثل دوست و حامی رفتار کنه یا نه

اگه شما بچه هارو یه جور دوس داشته باشین و بهشون اینو بگین که دوستشون دارین کسی جای کسی رو نگرفته و همچین به دختر بزرگتر بگید که از خواهرش مراقبت کنه و یه سری چیزا که احساس محبت و مراقبت داشته باشه خیلی خوبه خواهر کوچیک هم خود به خود با خواهرش راحت میشه و دوست میشن و بهش بعد که بزرگ تر شد یاد بدین که اونم مراقب خواهرش باشه  

شاید زیادی پدر و مادرت روی درس بهش تاکید کردن که حتما باید نمراتت خوب باشه و موجب شده الان خواهرتون ...

اره ممکنه ولی نمیتونه خودشو قوی کنه یعنی ؟ هر چی از چیزایی که یاد گرفتن براش میگم اصلا براش مهم نیست و میگه من با تو فرق دارم البته راس میگه اما ما تو یه بستر بزرگ شدیم ولی نمیدونم چطور کمکش کنم 

فقط با خوندن تاپیک یاد خودمو خواهرم و بچکی که نابود کرد افتادم واقعا داشتن پدر مادر خوب خیلی خیلی مه ...

خب من فکر می‌کنم به تایپ شخصیتی و فرهنگ خانواده مربوطه خیلی.

مثلا خانواده ما من و پدرم دقیقا مثل شما ولی مادرم و خواهرام و همسر و دخترم دقیقا مثل خواهر شمان 

از لحاظ روانشناسیِ شخصیتی تفاوت من و پدرم با بقیه خانوادم اینه که ما شهودی هستیم ولی اونا حسی.و حدس می‌زنم نمیدونم حدس می‌زنم که خواهر شما هم حسی باشه هر کدومش یه نقطه ضعف و قوتی داره .

منظورم از شهودی: افراد شهودی بیشتر از حس ششم خود بهره می‌گیرند و علاقه‌مند به چیزهایی که باید باشند، هستند. این افراد بیشتر وقت خود را رویاپردازی می‌کنند.

و منظورم از حسی: افراد حسی بیشتر اطلاعات خود از محیط را با استفاده از حواس پنجگانه دریافت می‌کنند. جزئی نگر هستند.

به معنای دیگه افراد حسی کل سرمایه و زندگیشون رو از گذشته تا الان میبینن مثلا اگه الان تو امتحان ماهانه کم بگیرم حتی ۲۵ صدم بدبخت میشم و تا الان هرچی درس خوندم به باد میره و دیگه آینده ای ندارم که بهش فکر کنم! و همیشه سعی میکنن بهترین مدرسه،کتاب کمک درسی و معلم رو انتخاب کنن و خودشون رو به اونا می‌سپارن و در سایه اونا تلاششون رو میکنن و اگه مشکلی پیش اومد تقصیر کتاب یا معلم یا مدرسه هست و حتی اگه خودشون رو مقصر بدونن علتش اینه که کتاب یا مدرسه درستی رو انتخاب نکردن.

افراد شهودی : کل سرمایه و زندگیشونرو تو آینده میبینن و به شدت تلاش میکنن که بهش برسن واز گذشته فقط برای عبرت گرفتن و بهتر کردن آینده استفاده میکنن.ممکنه حتی با فکر کردن به گذشته ناراحت بشن اما همه چیز تازه براشون شروع شده. مثلا یه شهودی : من الان تو امتحان ماهانه مطمئنم نمره خوبی میگیرم چیزی نیستش که چون چند هفته پیش داشت به ماهانه فکر میکرد و برا ماهانه درس رو از قبل خونده الان دیگه تمرکزش امتحان نهاییه شاید حتی چند فصل جلوتر رو هم خونده باشه حتی اگه نخونده باشه انقدر بهش فکر کرده و ورق زده نگاه کرده که زمینه قوی ای توش داره و فورا با یه مرور میتونه موفق بشه! تو این امتحان۱۹.۵ شد ناراحت میشه اما دیگه براش مهم نیست وگذشته ها گذشته چون داره به امتحان بعدی فکر میکنه و از گذشته فقط دنبال اشتباهی که باعث کم شدن نمره شد میگرده. و اگه مشکلی پیش اومد خودش رو مقصر میدونه که چرا خودش رو به بقیه سپرد و تنها پیش نرفت یا کجای کار ایراد وجود داشته که اونو ندیده اما اما هرگز نا امید و تسلیم نمیشه و برخلاف یه فرد حسی که قضیه براش تموم شدست و باخته، تازه براش شرع شده.

شما اگه تیپ شخصیتیشو بفهمید بهتر میتونید هم درکش کنید هم کمکش کنید که تو شخصیت خودش بهتر نکات مثبت و منفی رو ببینه.فرهنگ خانواده همکه توضیح نمیخواد متاسفانه خیلی وقتها انتظارات نادرست به فرزندان تحمیل میشه.خدای نکرده نمیگم خانوادتون بی فرهنگن نه ولی ممکنه یه جاهایی ایراد داشته باشن که باید با مشاور خانواده حل بشه. نمیدونم تونستم کمکی کنم یا نه و اینکه دوست دارم هر روز به یه نفر کمک کنم نه بیشتر به خاطر همین طولانی شد ببخشید😅

بالاخره اینا همه نتیجه یه سری اشتباهات والدینتون هست که به چشم خودشون نمیاد و بچه ها با هم فرق دارن ممکنه ریشه ژنتیکی اختلال هم وجود داشته باشه...حتما ببریدش مشاوره چون حال روحیش اصلا خوب نیست

بردیم انگ نمیزنم که خودش هم قبول داره آخه شبا گریه میکنه منم ناراحت میشم روحیم کم میشه برای خودش میخ ...

یه روانشناس خیلی خوب ببرید و باید چندین ماه مرتب جلسات رو ادامه بده تا بهتر بشه...به نظرت نی نی سایتی ها جه کمکی میتونن بکنن؟ 

اره میدونم چی میگی درسته ولی برای منم بوده اما من پیشرفت کردم و قوی شدم یه جورایی رو پای خودم وایساد ...

آخه همه که ظرفیت هم دیگرو ندارید شما شاید ظرفیت و درک بالایی داشتین. بعضی ها حساس هستن و تو این جور موارد دچار تنش و اضطراب میشن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن