سلام خانما من یه خواهری دارم ۱۲ سالشه داره دیوونم میکنه خیل دختر خوبیه ها ولی خیلی ضعیفه نمیدونم مشکلش چیه فک کنین شبا باید پیش مامانم بخوابه! اگه نخوابه گریه و..کلا خیلی وابستس خیلیی یا مثلا خیلی استرس و اضطراب بی جا داره یعنی فک کن بخاطر اتفاقات چرت مدرسه و درس مدرسه هم گریه میکنه بخاطر چمیدونم اینکه کاردستی بقیه قشنگ تر بود!.. اگه لوس بود میگفتم اره ادا در میاره ولی ازون دخترا نیست واقعی گریه میکنه اصلا نمیفهمم مشکلش چیه بابا استرس هم هست اره ولی نه در این حد تازه بشدت هم کمال گراس درسته پدر و مادرم کمال گرا هستن ولی این شورشو درآورده بردیم گذاشتیمش کلاس هوش نفر اول شد تو یه آزمونی گریه و زاری که من باید کمتر از سه غلط داشته باشم ._. یعنی بخدا اصلا دیوونم کرده هر چند روز یه بار میگه اگه تیزهوشان قبول نشم چی میگم خو به درک ولی زانوی خم بغل میگیره و باز گریه که اگه قبول نشم ...نمیدونم این ضعف و عدم اعتماد به نفسش از کجا میاد تو حونمون مشکلی به اون صورت نداریم تازه اگه هم باشه ما که تو یه محیط هستیم تازه پدر مادر هر چی آزمون خطا تربیتی هست رو من انجام دادن الان رفتارشون با اون خیلی روانشناسی هست حالا یه ایرادات ریزی دارن ولی خب دیگه نه طوری که اینشکلی بشه! دختر ظریف و خوش اندامی هست ولی دریغ از یه ذره خود باوری
شما راهکاری دارین بگین چکارش کنم کمکش کنم حداقل اینقدر ضعیف نباشه آخه این اگه همینجوری بره تو اجتماع که داغون میشه