2777
2789
عنوان

شوهرم صبحانه رو میاره تو تختم🥱🧿🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 4615 بازدید | 190 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما شما نگرفتید چی شد؟؟اسی میگه هرروز صبح خیار میاره واسم توتخت گرفتید ؟؟هههههخحخخخهههححح

اااای لعنتی 🤣🤣🤣اصلا اسی درباره صبحانه حرف نمیزد 🤣🤣🤣😢😢😢ما چقدر ساده ایم 🤭🤭🤭🤭😉🤭

میگه تو دوتا تاپیک روش گیر دادی نکن گناه داره دیگه همه روش زوم میکنن😁

😂😂😂😂گیر چیه بابا تو قبلی ام من گفتم شوخی میکنم چون کتابی حرف میزنی سر به سرت گذاشتم اه چقد سخت میگیرن 😂😂

آخه ونیای واقعی باشه یچزی من با یه آدم رندوم تو سایت چیکار دارم😂😂

چی بگم والا 😆

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

😂😂😂😂گیر چیه بابا تو قبلی ام من گفتم شوخی میکنم چون کتابی حرف میزنی سر به سرت گذاشتم اه چقد سخت م ...

😂😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مگه ارث بابامو خوردی واست برنامه بریزم که بقیه فک کنن مردی شل کن باباااا چه گیری کردیم😂😂😂😂

شما گیر دادی به من .

من که همون دیروز گفتم اگه یه سر سوزن شک داری بیا هر جور خواستی شکت برطرف کنم 

راکفلر کیه

جان دیویسون راکفلر (به انگلیسی: John D. Rockefeller) (۸ ژوئیه ۱۸۳۹–۲۳ مه ۱۹۳۷، ۱۳۱۶–۱۲۱۸ خورشیدی)، سرمایه‌دارآمریکایی بود. او ثروتمندترین آمریکایی تاریخ و ثروتمندترین فرد تاریخ معاصر جهان شناخته می‌شود.دارایی او به حساب امروز حدود ۵۰۰ میلیارد دلار تخمین زده میشود

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

شما گیر دادی به من .من که همون دیروز گفتم اگه یه سر سوزن شک داری بیا هر جور خواستی شکت برطرف کنم

وای به حال دورو بریات گوگولی😂باشه ببخشید غلط کردم معذرت میخوام نمیدونستم اینجوری ای وگرنه اصن باهات شوخی نمیکردم 

ریپلای نزن عزیزم هر چی بگی حق با شماست درست میگی عزیزم کافیههه🎀