2777
2789
عنوان

شوهرم صبحانه رو میاره تو تختم🥱🧿🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 4607 بازدید | 190 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساقی هستم اینم یکی از نمونه کارهامه

خیر ببینی... مشخصه حلال خوری

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خو لامصب بگو یه دوتا گردو وامونده بچپونه تو اون نون پنیرت ناسلامتی۷۶تا شرکت داری

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

رئیس کارخونه هاهم نون وخیارمیخورن بابالاکچری کی بودی تو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خو لامصب بگو یه دوتا گردو وامونده بچپونه تو اون نون پنیرت ناسلامتی۷۶تا شرکت داری

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس،بیشتر تاپیک های من فانه🕊️🌱😹لذا عصبی نشید

نچکار کنم هلی کوپتر دارم تند تند میرم ب 76تا سر میزنمسر راه هم باید سبزی خوردن بخرم

فردا میخواد نون پنیر سبزی بیاره تو تخت؟؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
نچکار کنم هلی کوپتر دارم تند تند میرم ب 76تا سر میزنمسر راه هم باید سبزی خوردن بخرم

لعنتی حداقل اینو بگو برات سفارش بدن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وای دوست منم مینویسه ماشالله لاحول و لا قوت الا باللهیعنی هر وقت عکس بچه اش هست من دنبال این جمله ام ...

یا یه استاد دانشگاه داشتیم ۳۰ سالگی استاد شده بود پروفایلشو گذاشته بود وان یکاد...خوب تو کا این قدر حساسی بشین تو خونه استاد نشو بقیه یه وقت چشمت نزنن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
🤣🤣🤣🤣🤣ن واقعی

از نگارش مشخص بود کاربرا جدی گرفتن انگار😐

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚