2777
2789
عنوان

شوهرم صبحانه رو میاره تو تختم🥱🧿🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 4615 بازدید | 190 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما شما نگرفتید چی شد؟؟اسی میگه هرروز صبح خیار میاره واسم توتخت گرفتید ؟؟هههههخحخخخهههححح

اااای لعنتی 🤣🤣🤣اصلا اسی درباره صبحانه حرف نمیزد 🤣🤣🤣😢😢😢ما چقدر ساده ایم 🤭🤭🤭🤭😉🤭

میگه تو دوتا تاپیک روش گیر دادی نکن گناه داره دیگه همه روش زوم میکنن😁

😂😂😂😂گیر چیه بابا تو قبلی ام من گفتم شوخی میکنم چون کتابی حرف میزنی سر به سرت گذاشتم اه چقد سخت میگیرن 😂😂

آخه ونیای واقعی باشه یچزی من با یه آدم رندوم تو سایت چیکار دارم😂😂

چی بگم والا 😆

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

😂😂😂😂گیر چیه بابا تو قبلی ام من گفتم شوخی میکنم چون کتابی حرف میزنی سر به سرت گذاشتم اه چقد سخت م ...

😂😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مگه ارث بابامو خوردی واست برنامه بریزم که بقیه فک کنن مردی شل کن باباااا چه گیری کردیم😂😂😂😂

شما گیر دادی به من .

من که همون دیروز گفتم اگه یه سر سوزن شک داری بیا هر جور خواستی شکت برطرف کنم 

راکفلر کیه

جان دیویسون راکفلر (به انگلیسی: John D. Rockefeller) (۸ ژوئیه ۱۸۳۹–۲۳ مه ۱۹۳۷، ۱۳۱۶–۱۲۱۸ خورشیدی)، سرمایه‌دارآمریکایی بود. او ثروتمندترین آمریکایی تاریخ و ثروتمندترین فرد تاریخ معاصر جهان شناخته می‌شود.دارایی او به حساب امروز حدود ۵۰۰ میلیارد دلار تخمین زده میشود

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

شما گیر دادی به من .من که همون دیروز گفتم اگه یه سر سوزن شک داری بیا هر جور خواستی شکت برطرف کنم

وای به حال دورو بریات گوگولی😂باشه ببخشید غلط کردم معذرت میخوام نمیدونستم اینجوری ای وگرنه اصن باهات شوخی نمیکردم 

ریپلای نزن عزیزم هر چی بگی حق با شماست درست میگی عزیزم کافیههه🎀