2777
2789
عنوان

با شوهرم همین الان دعوا کردم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب جای همسر

آخه جان من چ دلیلی داره در لباسشویی رو باز کنی بری بخوابی 

منم تاریک بود رفتم پهن کنم دیدم درش بازه گفتم حتما بازم خودش پهن کرده

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
بلع هرروز هرروز

شما از لحن بدش ناراحت شدی اونم فکر کرد بهش توجه نکردی اشکال نداره بعد یه زنگ بزن از دلش دربیار یا یه ناهار یا شام خوشمزه درست کن واسش .اینو واسه اون نمیگم واسه خودت میگم که آرامش داشته باشی 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
شما از لحن بدش ناراحت شدی اونم فکر کرد بهش توجه نکردی اشکال نداره بعد یه زنگ بزن از دلش دربیار یا یه ...

میفهمم ولی خواهر عادت کرده سر همه چی داد میزنه همه چی رو بزرگ می‌کنه خب لباس دیگ پوشید رفت چرا بهم توهین کرد همیشه با لحن بد حرف میزنه

اشکال نداره حالا یه غذای خوشمزه درست کن به خودتم برس اومد خوشحالش کن شرمنده شه

بار اولش نیس سر همه چی دعوا راه میندازه انگار دشمنشم

شما کارت حرص درار بوده اون کار میکنه و معیشت خانواده رو تعمین میکنه شما هم باید به امور خونه رسیدگی کنی بله باید کامل حواست میبود که لباس پهن شده یا نه چون نگاه کردن داخل لباسشویی کار سختی نیست اونم مقصر هست که زیادی واکنش نشون داده

میفهمم ولی خواهر عادت کرده سر همه چی داد میزنه همه چی رو بزرگ می‌کنه خب لباس دیگ پوشید رفت چرا بهم ت ...

همینو وقتی اوکی شد بهش بگو بهش بگو وقتی ناراحتی داد نزن قشنگ بگو فلانی آین مسئله ناراحتم کرد حل میشه دشمن خونی نیستیم که قراره یه عمر باهم زندگی کنیم باید باهم کنار بیایم 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
شما کارت حرص درار بوده اون کار میکنه و معیشت خانواده رو تعمین میکنه شما هم باید به امور خونه رسیدگی ...

عزیزم همیشه خودش پهن میکرد اگه ب معیشت باشه خود منم کار میکنم دوما قرار نیست چون کسی کار می‌کنه دیگه من بشم غلام حلقه ب گوش خودش دید دیشب مهمون داشتم تا دیر وقت داشتم خونه تمیز میکردم بعدشم وقتی قرار نیس پهن کنی چرا در لباسشویی و باز می‌کنی مگه سندرم دست بیقرار داره😂

همینو وقتی اوکی شد بهش بگو بهش بگو وقتی ناراحتی داد نزن قشنگ بگو فلانی آین مسئله ناراحتم کرد حل میشه ...

بخدا دیشب ترکیدم تا ساعت یازده فقط آشپزخونه تمیز میکردم نمیتونس اینو درک کنه لاقل قبل خواب بگه من پهن نکردم ب جا اینک درشو باز کنه و بره بخوابه

آخه فکر کن رفته در لباسشویی رو باز کرده اومده خوابیده منطقیه،؟خب اگه باز نمیذاش من پهن میکردم

مقصر شمایی .والا لباس شویی که میشوره.دژگه یه پهن کردن این حرفا را نداره که میگی همیشه خودش پهن می‌کرده .فکر کن آقایون بدبخت کله سحر باید برن سر کار تازه لباسشون هم باید خودشون بشورن و پهن کنن .زور داره واقعا.میتپنستی صبح زود بلند شدی براش اتو کنی هم سال میشد هم خشک .تو این سرما لباس مرطوب و چروک که نمیشه بپوشه

اگر همیشه خودش پهن میکرده که الکی داد و بیداد کرده.علم غیب نداری شما که بفهمی این بار پهن نکرده خودش ...

میدونم خب اون لباس پیدا کرد و رفت فقط چرا اینهمه برا من داد بیداد کرد و توهین کرد ب حد کافی کارای دیگش رو مهمه کل دیشب مهمون داشتم فقط داشت بحث میکرد یا بچه رو دعوا میکرد یا سر من غر میزد گاهی حس میکنم اصلا ازش خوشم نمیاد